Uite cu cine a petrecut Elena Udrea Revelionul la Covasna! Mesajul transmis românilor de fostul ministru

Ultima actualizare:

La finalul petrecerii, fostul ministru al Turismului a postat un mesaj pe Facebook, însoţit de o fotografie cu soţul ei, omul de afaceri Dorin Cocoş.

"Revelionul s-a terminat, am inceput un an nou cu dorinta ca 2013 sa fie mai bun decat cel care s-a dus. La Covasna, turistii au petrecut si s-au bucurat de tot ceea ce gazdele ne-au pregatit: un meniu rafinat, muzica si mai ales dans. Am avut si foc de artificii si am ciocnit cu toti cei din restaurant sampanie la miezul noptii", a scris Elena Udrea pe contul de pe reţeaua de socializare.

"Dar pentru mine, cea mai mare satisfactie au fost cuvintele de apreciere ale oamenilor, turisti sau localnici, fata de lucrurile pe care le-am facut pentru Covasna, pentru tot turismul balnear, pentru partiile de ski, pentru proiectele din secuime. Asa ca astazi vreau sa fiu si eu turist si ma voi bucura de frumusetea naturii de aici, de aerul curat, dar si de un gulas unguresc", a continuat politicanul.

"Poate voi face o vizita si la Centrul de Sanatate al hotelului Clermont, care beneficiaza de apele minerale si mofetele de care dispune Covasna. Si cum se spune ca ce faci in prima zi din an faci tot anul, nu m-as supara daca in 2013 as face mai mult turism in Romania, ceea ce va recomand tuturor. La multi ani! Si nu uitati, Explore the Carpathian Garden!:)", a încheiat Elena Udrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net