Ucigaşul japonezei Yurika Masuno vrea să fie liber

Ultima actualizare:

Nicolae Vlad se agaţă de orice speranţă pentru a nu intra în puşcărie. Avocaţii săi au făcut recurs la instanţa supremă împotriva sentinţei Curţii de Apel Bucureşti care l-a condamnat la închisoare pe viaţă, informează rtv.net. Nicolae Vlad se crede nevinovat, însă anchetatorii sunt de părere că recursul solicitat are ca scop reducerea pedepsei iniţiale.

Tânărul acuzat de uciderea studentei japoneze Yurika Masuno, în august 2012, are la activ şi alte infracţiuni pentru care nu a fost condamnat niciodată: două crime, violuri şi agresiuni.Nicolae Vlad nu e singurul care a făcut recurs. Poliţistul Gică Ştefănache, condamnat la patru ani de închisoare pentru favorizarea infractorului, a depus şi el o cerere la Înalta Curte de Casaţie pentru reducerea pedepsei.

Pe data de 15 august 2012, Nicolae Vlad a abordat-o pe studenta japoneză pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, a dus-o cu taxiul în apropierea comunei Baloteşti, a violat-o şi a ucis-o. El a încercat să-i ascundă cadavrul în pădure. Trupul fetei a fost găsit două zile mai târziu, cu urme de violenţă. Anchetatorii au stabilit că el este făptaşul după efectuarea probelor ADN.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net