Trupul lui Ioan Crișan a fost preluat de familie de la morgă. Omul de afaceri va fi înmormântat miercuri

masina-explodata-arad.jpg

Mașina Mercedes în care a murit Ioan Crișan
Omul de afaceri arădean Ioan Crișan a murit după ce o bombă pusă în mașina sa a explodat iar vehiculul a luat foc
Foto aradon.ro
Citeste tot despre: 

Trupul omului de afaceri Ioan Crișan, ucis pe 29 mai în explozia unei bombe în mașina sa, a fost preluat în sfârșit marți de familie de la morga din Arad. Pentru a impulsiona ancheta, șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei se află la Arad și va supraveghea personal înmormântarea programată de familie pentru miercuri.

Trupul omului de afaceri a fost ridicat marți de la morgă de fiica sa și dus la o casă funerară pentru o noapte de priveghi, anunță presa locală. Cadavrul a fost analizat timp de nouă zile de cei mai buni anchetatori criminaliști și medici legiști din România. Șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei a venit marți la Arad pentru a-și da ok-ul pentru preluarea corpului de către familie. Împreună cu el au venit cei mai buni ofițeri de flagrant de la București, cinci agenți, aduși cu elicopterul.

Ce spune presa locală despre moartea omului de afaceri Ioan Crișan

Omul de afaceri Ioan Crişan, decedat în urma exploziei care a avut loc sâmbătă, 29 mai, în parcarea supermarketului Profi din Vlaicu, nu ar fi murit imediat în urma deflagrației. Potrivit aradon.ro, o filmare din momentele de după explozie ar indica că victima a ars de viu. Potrtivit unor surse din anchetă citate de presa locală, după explozie, Ioan Crișan a fost aruncat pe bancheta din spate a maşinii, iar apoi pe el au căzut scaunul şi spătarul din faţă, de la locul şoferului. În tot acest timp, incendiul începe tot din locul în care a fost montată bomba, de sub scaunul şoferului, flăcările crescând de la o secundă la alta. Afaceristul continuă să se zbată secunde bune, încercând să se elibereze de sub scaunul căzut peste el şi încercând să ajungă cu mâna dreaptă la mânerul portierei din dreapta, spate.

Citiți și

Primele ipoteze despre explozia mașinii omului de afaceri Ioan Crișan. SRI, despre un eventual atac terorist

Când a fost pusă bomba de la Arad. Maşina lui Ioan Crişan a fost la un service înainte de explozie

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1