Tren deraiat în județul Ialomița. Traficul feroviar a fost blocat

cfr_marfa_1.jpg

cfr
Două vagoane ale unui marfar au deraiat în județul Ialomița
Foto: CFR Infrastructură

Două vagoane ale unui tren de marfă care aparține SRCF Constanța, au deraiat în dimineața zilei de sâmbătă, 15 iulie, în stația CF Țăndărei. Traficul feroviar a fost blocat în zonă.

UPDATE 14.05: Traficul feroviar în zonă este și la această oră blocat. Anchetatorii se află la fața locului pentru a investiga accidentul. Odată ce investigația se va încheia, cele două vagoane deraiate și răsturnate vor fi repuse pe șină. Momentan, acestea sunt singurele rămase la locul accidentului. Celelalte 38 de vagoane au fost retrase la stația Țăndărei, precizează Digi 24.

Marfarul transporta 40 de vagoane, dar două dintre acestea, mai exact vagoanele 11 și 12 s-au răsturnat după ce au deraiat. Trenul transportă combustibil lichid, precizează Digi 24, care citează News.ro. circulația feroviară este în continuare blocată.

cfr_marfa_2.jpg

cfr
Vagoanele 11 și 12 s-au răsturnat
Foto: CFR Infrastructură

CFR Infrastructură a dat asigurări că în prezent, niciunul dintre cele trei trenuri de călători care staționează în stațiile adiacente nu sunt expuse pericolului. Pasagerii au fost transportați către stațiile CF Murgeanca și Movila, pentru a-și putea continua călătoria.

Trenurile staționate sunt: IR 1970 Galați – Constanța, R 8221 Buzău – Constanța și R 8222 Constanța – Buzău.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1