Trei zile de concerte rock în memoria victimelor din Colectiv

Ultima actualizare:

    Trupa Compact va urca pe scenă pentru comemorarea victimelor incendiului din Colectiv
Trupa Compact va urca pe scenă pentru comemorarea victimelor incendiului din Colectiv

Trupe sonore de muzică rock vor susține concerte vreme de trei zile în Capitală, în perioada 28-30 octombrie, în memoria victimelor din clubul Colectiv. La 30 octombrie se împlinește un an de la tragedia care a școcat România. Toate veniturile înregistrate din vânzarea biletelor vor fi donate răniților pentru continuarea recuperării.

Compact, Coma, Talisman şi Altar sunt câteva dintre formaţiile care vor cânta în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv. Evenimentul caritabil #3010 Festival e organizat de Asociaţia Colectiv GTG 3010 în perioada 28 - 30 octombrie, în Berăria H din Bucureşti. Sub sloganul „Heroes never die. Keep their spirits alive”, evenimentul comemorează cei 64 de tineri care şi-au pierdut viaţa în tragedia din clubul Colectiv.

„Sunt conştient că nimic nu îmi poate aduce copilul înapoi, însă în memoria băiatului meu, un chitarist plin de energie, şi a celorlalţi copii pe care astăzi îi plâng părinţii, alături de cei care au învins moartea, organizăm acest eveniment şi ne propunem să aibă loc anual. Este şi un semnal de alarmă că ceea ce s-a întâmplat la Colectiv nu trebuie să se repete, dar şi un moment oportun pentru a începe să investim cu adevărat în soluţii pentru salvarea de vieţi”, a spus Eugen Iancu, membru fondator al Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

Evenimentul muzical este dedicat și celor care au reușit să scape din infern și care acum se luptă pentru viața lor. Toate veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate răniților pentru continuarea tratamentului de recuperare. Biletele se găsesc pe site-urile iabilet.ro, eventbook.ro, eventim.ro. Un bilet de o zi costă 50 de lei, iar un abonament – 100 de lei. 

Pe 30 octombrie 2015, formaţia rock Goodbye to Gravity îşi lansa cel de-a doilea album, „Mantras of War”, printr-un concert în Colectiv. În urma incendiului care a izbucnit în clubul bucureştean şi-au pierdut viaţa patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnalişti şi fani. În afara celor 64 de tineri decedaţi, peste 160 de oameni au fost răniţi în incendiu.

Ce trupe vor cânta

În cele trei zile vor cânta trupele Compact, Talisman, Coma, Kempes, Metrock, Anton, Krypton Unplugged, Truda, Altar, Awake, Trooper, W3 4R3 NUMB3R5, Costi Cămărăşan Band, Florin Chilian, Bulletproof, Fallen, Nexus, Hatemode, Gray Matters şi 7 Semne. Prezentatorul evenimentului va fi Petre Magdin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net