Trei muncitori au murit prinși sub un mal de pământ! Lucrau la un pod din Hunedoara

img-20171104-wa0002.jpg

Trei muncitori au fost prinși sub un mal de pământ
Trei muncitori au fost prinși sub un mal de pământ

Trei muncitori la un pod de cale ferată din Hunedoara, la Peștera Bolii, au fost prinși sub un mal de pământ. Toți trei și-au pierdut viața până ce echipele de salvare au reușit să-i scoată.

UPDATE 14.33: Toți cei trei muncitori prinși sub malul de pământ au decedat, a declarat pentru Digi24, inspectorul șef al ITM Hunedoara, Adrian Bozdog. Tragedia s-a petrecut în zona Peșterii Bolii, la intrarea în municipiul Petroșani.

UPDATE 14.05: Există probleme și pentru salvatori pentru că zona nu e deloc accesibilă. A fost trmisă și o macara a CFR-ului.

UPDATE 13.32: La fața locului a fost trimis și un container multirisc, necesar în astfel de situații. Se acționează în continuare pentru scoaterea celor doi muncitori prinși sub dărâmături.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 4 noiembrie, spre Peștera Bolii, unde se lucra la un pod de cale ferată. La fața locului ai fost trimise două ambulanțe SMURD și două salvări cu medici.

Raed Arafat a declarat pentru Digi24 că unul dintre cei trei muncitori a decedat, iar echipele de intervenție, care acționează cu utilaje speciale de descarcerare, urmează să-i scoată pe ceilalți doi muncitori de sub malul de pământ.

Loading...