Trei maşini şi o autocisternă, implicate într-un grav accident. Traficul, blocat între Piteşti şi Slatina

cisterna_arges.png

cisterna arges
Din cisternă au avut loc scurgeri de ulei şi combustibil
Foto: ISU Argeş

O persoană a murit, vineri, în urma unui grav accident produs pe DN 65, în localitatea argeşeană Lăngeşti. În evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme şi o autocisternă.

UPDATE: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, din cisternă au avut loc scurgeri de ulei şi combustibil. "S-au asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor", precizază ISU Argeş
Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, autocisterna este încărcată cu o substanţă nepericuloasă.

"Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, traficul fiind blocat pentru asigurarea intervenţiei echipajelor şi efectuarea cercetării. O persoană, pasager într-unul dintre autoturisme, nu prezintă semne vitale", precizează IPJ Argeş.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş au anunţat că la locul accidentului au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN şi două ambulanţe SMURD, dar şi mai multe autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă. De asemenea, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Traficul rutier între Piteşti şi Slatina este blocat până la finalizarea intervenţiei.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1