Trei fetițe, bătute cu biciul de tată

Ultima actualizare:

    Urmele lăsate de bici pe trupul copilelor
Urmele lăsate de bici pe trupul copilelor

Trei copile de 6, 8 și 11 ani au fost snopite în bătaie. Tatăl lor, de 43 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, le-a lovit cu biciul pe mâini, gât, picioare și pe spate, iar una dintre ele a fost atinsă și pe față.

Nenorocirea s-a petrecut la sfârșitul lunii trecute, în comuna Stremț, din Alba. Vecinii au auzit scandalul și au chemat Poliția. Constantin Muntean a fost reținut, apoi arestat preventiv și trimis în judecată pentru violență în familie, amenințare și rele tratamente aplicate minorilor. Dosarul a fost înregistrat pe 21 august, pe rolul Judecătoriei Aiud, dar încă nu a primit un termen de judecată. Cele trei copile, alături de mama lor, au fost internate la începutul lunii august într-un centru maternal din Alba Iulia.

Copil de 9 ani, răpit din parc

Un copil de 9 ani a dispărut, miercuri, în jurul orei 12.30, din parcul situat în Piaţa Unirii, din Focşani. Potrivit polițiștilor, băiatul a fost dat dispărut de părinți seara, la ora 20.00, și au fost începute căutările. Oamenii legii l-au identificat şi ulterior l-au reţinut pentru 24 de ore pe un bărbat, de 49 de ani, care l-a luat din parc pe copil. Din cercetări reiese faptul că individul a plecat cu minorul o oră și jumătate, timp în care l-ar fi abuzat sexual. ”În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză”, anunţă poliţiştii. Joi a fost dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă. 

El este monstrul care și-a violat fiica vitregă

O fată de doar 15 ani din localitatea vasluiană Grivița a fost violată în repetate rânduri de tatăl vitreg, care o și filma. Sătulă de abuzuri, aceasta a sunat la 112, pe 17 august, la ora 20.12, și l-a denunțat. Polițiștii au deschis dosar penal, iar pe fir au intrat și procurorii DIICOT. Anchetatorii au descoperit mai multe poze și filmulețe cu care minora era șantajată. Mai exact, Gagiu Costel Mihai a fotografiat-o pe fată și a filmat-o în timp ce o abuza, iar apoi o hărțuia și o amenința ori de câte ori avea pofte animalice.

Coșmarul fetei a durat doi ani de zile, până când a cedat psihic și a decis să ceară ajutor. După audieri, copila s-a întors acasă, lângă monstru, pentru că polițiștii nu au luat nici o măsură împotriva lui, după cum scriu cei de la vremeanoua.ro. Acum, agenții sunt anchetați. Un alt caz de abuz sexual împotriva unui minor a avut loc tot în Vaslui. Joi s-a aflat că o fată de 14 ani a fost violată de asistentul maternal.

Alte două copile, abuzate sexual de liderul taților?

Joi au apărut noi detalii din anchetă. Bogdan Drăghici a fost acuzat  în alte două cazuri de abuz sexual sau de comportament nepotrivit. De data aceasta este vorba despre două fete apropiate familiei, care au declarat că în jurul vârstei de 12 ani au fost agresate de către acesta. Totodată, surse din anchetă au povestit că soția liderului T.A.T.A, Helen, a mărturisit faptul că  agresiunile asupra fiicei sale s-au petrecut atât în locuinţa familiei, dar şi în timpul deplasărilor în care el îşi lua fetele, pe rând.

Bogdan Drăghici obişnuia să le citească fiicelor sale poveşti seara la culcare, iar unele agresiuni s-ar fi petrecut la finalul unor astfel de seri. Conform aceloraşi surse, primul viol asupra fiicei vitrege a avut loc în dormitorul conjugal, în timp ce soţia se afla în Germania. Sursele citate au mai afirmat că acesta obişnuia să le cumpere lenjerie intimă şi costume de baie fiicelor mai mari, obligându-le să le probeze, timp în care privea în cabina de probă. Acasă le punea din nou să le probeze şi le fotografia.

Surse apropiate anchetei au relatat pentru news.ro că Helen Drăghici ar fi declarat că în aprilie 2019 a fost contactată de poliţişti, care i-au cerut detalii în legătură cu poze făcute de Bogdan Drăghici copiilor şi cu activitatea lui pe internet. În acest context, poliţistul a sfătuit-o să se uite la filmul „Leaving Neverland” - referitor la acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson - şi să discute cu fiicele sale. Astfel, copila i-a relatat abuzurile la care a fost supusă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net