Trăiesc îngropaţi în noroi la 15 minute de centrul oraşului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La 5 km de Palatul Parlamentului există străzi unde sute de bucureşteni trăiesc indiferent de anotimp în condiţii de sinistraţi. Copiii nu sunt primiţi la şcoală decât după ce îşi schimbă încălţămintea.

Str. Ghidiceni colţ cu str. Dantelei. Oficial, o intersecţie, dar, de fapt, o mare de glod. Este poarta spre„lumea noroiului", de fapt 10 străzi aflate oficial în Bucureşti, sectorul 5. Nea Romică are carnet de 35 de ani, dar aşa ceva nu a mai văzut.

Din când în când, oamenii cumpără pietriş şi îl împrăştie pe stradă

simeon stalpnicul png

Îşi face cruce şi refuză să intre pe străzile pe care pare o minune să le poată traversa cineva şi unde trotuarele sunt porţiuni de noroi delimitate cu bolovani de restul drumului.

simeon stalpnicul png

Porţiunile unde noroiul s-a uscat sau unde există o zonă bătătorită le recunoşti uşor. Acolo stau adunaţi ciorchine riveranii.

simeon stalpnicul png

„Autorităţile au uitat de noi şi trec pe aici doar la alegeri. De 15 ani ne promit că ne repară drumurile, că ne bagă canalizare, dar străzile au ajuns mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu", povesteşte George Hudici care locuieşte din 1960 pe str. Ghidiceni, una dintre cele mai distruse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net