Tragedie în Capitală! Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în Dâmbovița încercând să salveze un minor

dambovita-3.jpg

Potrivit ISU, cel care a intrat primul în apă este un minor de 16 ani, care a reuşit să se salveze până la sosirea echipajelor
Foto: ISU București-Ilfov
Citeste tot despre: 

Un tânăr de 25 de ani, care a intrat în râul Dâmbovița să salveze un minor, a murit. Până la sosirea echipajelor, minorul de 16 ani a reușit să iasă din apă, însă în urma căutărilor, tânărul a fost găsit mort.

Scafandrii ISU Bucureşti-Ilfov au interveni, marţi, în jurul orei 6:00 pentru a salva doi tineri care au intrat în râul Dâmboviţa, în zona căminelor studenteşti din Regie. Cel care a intrat primul în apă este un minor de 16 ani, care a reuşit să se salveze până la sosirea echipajelor.

 

Acesta a fost preluat de SMURD şi transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu, a transmis ISU. Potrivit martorilor, tânărul ar fi încercat să îl salveze pe minor.

„Din nefericire, cel din urmă nu a mai reuşit să iasa din apă şi a fost căutat timp de 30 de minute de echipajul de scafandri, fiind găsit decedat”, mai arată ISU. La acţiune au intervenit scafandri, două autospeciale SMURD şi o autospecială cu barca.

dambovita-2.jpg

Dambovița
Incidentul a avut loc în jurul orei 6:00
Foto: ISU București-Ilfov

 

Loading...