Toate cursele TAROM vor avea întârzieri. Sistemul global pentru check-in este indisponibil

166954_1.jpg

avion-tarom-curse-intarziate
Toate cursele TAROM vor avea întârzieri

Compania TAROM a anunțat că vor fi întârzieri la toate cursele întrucât sistemul global pentru check-in este indisponibil. Reprezentanții TAROM speră că vor reuși să remedieze defecțiunea în cel mai scurt timp posibil.

TAROM a transmis o informare importantă pentru toți pasagerii care călătoresc în aceste zile: SITA - Departure Control System (sistemul folosit pentru check-in și îmbarcare) este indisponibil la nivel mondial, lucru care va duce la întârzieri și la toate cursele TAROM.

„Operațiunile de Check-In și Boarding sunt suspendate până la rezolvarea problemelor care fac sistemul SITA nefuncțional.Compania TAROM le oferă pasagerilor care se află în aceste momente în tranzit asistență la sol, în conformitate cu normele internaționale. Până la repunerea în funcțiune a sistemului global SITA, orice compania aeriană care operează în acest sistem nu va putea verifica eligibilitatea pasagerilor, nu va putea înregistra pasagerii sau bagajele acestora. Revenim cu informații imediat ce le vom primi de la sediul central SITA din Atlanta SUA”, se arată într-un comunicat al companiei, potrivit Digi24.

loading...
Loading...