Timișoara nu mai are locuri la Terapie Intensivă pentru bolnavii de coronavirus

hol_spital_0988_26589300-2.jpg

Foto: Arhivă Click

Orașul Timișoara nu mai are locuri la Terapie Intensivă pentru bolnavii de COVID-19, iar pacienții vor putea fi trimiși la unitatea mobilă care vine de la Galați, informează Mediafax.

În Timișoara nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă pentru bolnavii de COVID-19

Conform ultimei raportări privind cazurile de infectări, în judeţul Timiş sunt internaţi 214 pacienţi cu coronavirus. „În acest moment, Spitalul Babeş din Timişoara este plin. Avem formele severe şi foarte severe, Terapia Intensivă este la capacitate maximă şi inclusiv secţiile, atât de Infecţioase cât şi de Pneumologie, sunt la capacitate maximă”, anunţă Cristian Oancea, directorul Spitalului Victor Babeş din Timişoara, potrivit Digi 24.

Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Situaţiilor de Urgenţă a decis transferul unei unităţii mobile ATI de la Galaţi la Timişoara.

Aceasta este a doua astfel de unitate care ajunge în judeţul Timiş, prima fiind amplasată în urmă cu o lună la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş. Fiecare dintre ele are 12 paturi de terapie intensivă dotate cu toate echipamentele necesare unei secţii de ATI.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1