Timiș. Întors de la o partidă de vânătoare, un bărbat a împușcat câinii unei vecine

Ultima actualizare:

    Câinele a fost împușcat cu o armă de vânătoareFoto: tion.ro
Câinele a fost împușcat cu o armă de vânătoareFoto: tion.ro

Scene șocante s-au petrecut sâmbătă, în localitatea timișeană Tomnatic. Un bărbat care se întorcea de la o partidă de vânătoare a împușcat cu arma câinele unei vecine. S-a ales cu dosar penal pentru uz de armă fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor.

Atunci când a împușcat câinele, bărbatul (71 de ani) se întorcea de la o partidă de vânătoare. Animalul se afla în spatele grădinii, iar vânătorul n-a stat pe gânduri și a tras înspre el. Câinele nu a murit, a fost preluat și îngrijit de Rin Tin Tin – Asociația pentru Protecția Animalelor Sânnicolau Mare.

„Un câine împușcat de un vântăor, în fundul grădinii, după ce a rupt lanțul și a ieșit câțiva metri în câmp. Menționăm că nu a fost o partidă de vânătoare autorizată. Dar așa, că s-a gândit unul să meargă cu pușca în câmp. Vă rugăm, în astfel de cazuri să sunați la 112. Poliția răspunde la aceste apeluri și se iau măsuri. Câinele este la noi, stabil, iar dimineață va fi dus la Timișoara, pentru investigații și probabil va avea nevoie de operație”, au spus cei de la Asociația Rin Tin Tin Sânnicolau Mare, pentru tion.ro.

Poliția: A împușcat doi câini aflați în spatele casei

Proprietara a alertat poliția, care s-a deplasat la fața locului. Polițiștii spun că ar fi vorba de doi câini pe care vânătorul i-a avut în vizor. „În data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că în localitatea Tomnatic, un bărbat de 71 de ani i-a împușcat cu arma de vânătoare cei doi câini care se aflau lângă grădina din spatele casei. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, întocmind un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă fără drept și rănirea sau schingiuirea animalelor”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii incidentului. 

Mai citiți și: 

Polițiștii în alertă! Câini împușcați pe stradă în Suceava și Maramureș

Ieșean, trimis în judecată pentru că a împușcat mortal câinele unei vecine. Ce riscă bărbatul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net