Terifiant! O româncă este acuzată că și-a omorât socrii în Italia. Unde au fost găsite rămășițele acestora

Ultima actualizare:

    Bucăţi din trupurile celor doi soţi albanezi au fost găsite pe un câmp  Foto: adevarul.ro
Bucăţi din trupurile celor doi soţi albanezi au fost găsite pe un câmp Foto: adevarul.ro

Planul diabolic al unei românce de a scăpa de părinții logodnicului albanez a ieșit la iveală după cinci ani de la dispariția acestora. Fragmente din corpurile celor doi au fost găsite recent pe un câmp, în apropierea autostrăzii Florenţa – Livorno, Italia.

Descoperirea terifiantă i-a șocat până și pe anchetatori. Ră,ășițele albanezilor Shpetim (54 de ani) şi Teuta Pasho (52 de ani) au fost descoperite în interiorul a trei valize, învelite în celofan şi legate cu bandă adezivă, scrie adevarul.ro.

Se pare că românca a pus la cale acest plan pentru a scăpa de socrii ei. Cei doi au fost daţi dispăruţi chiar înainte ca fiul lor, Taulant Pasho (33 de ani) să iasă din închisoarea Solliciano de lângă Florenţa, unde fusese închis pentru trafic de droguri. 

Presa italiană notează că punctul de cotitură al anchetei a venit atunci când fosta logodnică a lui Taulant Pasho, o româncă de 36 de ani, a fost arestată. Potrivit CheNews.it, singura informaţie oficială este că ea a fost arestată marţi, 22 decembrie, sub acuzaţia de crimă, ascundere şi denigrare a cadavrelor

Se presupune că românca ar fi vrut să scape de cei doi, pentru că erau împotriva relaţiei cu fiul lor şi insistaseră ca acesta să nu se căsătorească. O variantă a planului diabolic este aceea că i-ar fi invitat pe cei doi la ea şi le-ar fi strecurat somnifere în băutura servită, după care i-ar fi ucis. 

Citește și: 

Româncă arestată în Italia pentru o crimă comisă acum 12 ani! A omorât un tânăr după ce i-a străpuns craniul cu tocul de la pantof 

O româncă de 18 ani, acuzată în Anglia de uciderea unui campion de dans. Ce metodă ar fi folosit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net