Româncă arestată în Italia pentru o crimă comisă acum 12 ani! A omorât un tânăr după ce i-a străpuns craniul cu tocul de la pantof

anca-maria-murg.jpg

Anca Maria Murg
Anca Maria Murg se ascundea în Italia
Foto: eumostwanted.eu
Citeste tot despre: 

Anca Maria Murg (30 de ani) a fost arestată în Italia, la Scafati (Salerno). Ea a fost dată în urmărire de Interpol după ce cu 12 ani în urmă a ucis un băiat de 18 ani, într-o localitate din județul Hunedoara. Femeia, împreună cu alți doi bărbați, au fost condamnați pentru fapta lor la 20 de ani de închisoare.

Oribila crimă a avut loc în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, comuna Băcia. Anca Maria Murg, Silviu Bogdan Bruzlea și Sorin Vasile Benegui au omorât cu bestialitate un tânăr de 18 ani. L-au lovit cu pumnii și cu picioarele, provocându-i răni grave în urma cărora băiatul a decedat. Cei trei criminali sunt căutați de polițiști încă de la sfârșitul anului 2013, atunci când o instanță a Tribunalului Hunedoara a pronunțat o instanță definitivă, potrivit rotilianul.com.

Tânărul de 18 ani, ucis cu bestialitate în urma unei bătăi generale de la discotecă

criminali-romani.jpg

Sorin Vasile Benegui, Anca-Maria Murg și Silviu Bogdan Bruzlea
Sorin Vasile Benegui, Anca-Maria Murg și Silviu Bogdan Bruzlea
Foto: rotilianul.com

Cei trei criminali au participat la o bătaie generală iscată între două grupuri care plecau de la o discotecă. Conform anchetatorilor, Anca Maria Murg a fost cea care i-a aplicat lovitura fatală băiatului de 18 ani. Procurorii au concluzionat în baza raportului autopsiei că fata l-ar fi călcat pe cap cu tocul de pantof care i-ar fi străpuns craniul. 

„În jurul orelor 2.00, la ieșirea din discotecă, victima, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a avut o altercație verbală cu martora H.G., prietena inculpatului Bruzlea Silviu Bogdan, ocazie cu care a înjurat-o și a jignit-o pe aceasta. Inculpatul a aflat despre incident, de la alți tineri prezenți în zonă, după care a intrat la el în curte, a luat o bâtă de baseball, s-a întors la discoteca Tiger, unde a luat legătura cu mai mulți prieteni din Tâmpa și Simeria, printre care și ceilalți inculpați, și au plănuit să-i aplice victimei o corecție la plecarea de la discotecă.

Știind traseul pe care se va deplasa victima și prietenii săi, grupul de tineri între care se găseau inculpații, i-au așteptat pe aceștia, la cca. 300 de metri de discotecă. Când a apărut victima și prietenii săi, care se deplasau în grupuri mai mici, de două – trei persoane, inculpații s-au năpustit asupra victimei și l-au lovit cu pumnii și picioarele, cu bâta de baseball și chiar cu un bolovan.

Din probele administrate în cauză, s-a reținut că inculpatul Bruzlea Silviu Bogdan a lovit victima cu bâta de baseball, peste picioare și cap, doborând-o la pământ, unde au continuat să o lovească și ceilalți inculpați cu pumnii și picioarele. La un moment dat, victima a reușit să se ridice dar inculpatul Benegui Sorin Vasile a lovit-o cu cotul în bărbie, aceasta a căzut din nou, fiind lovită în continuare de către inculpați.

S-a reținut că inculpata Murg Anca Maria a dat dovadă de o violență extremă, lovind victima cu picioarele peste cap și corp și chiar cu un bolovan în cap. Incidentul a durat aproximativ 10 minute, grupurile împrăștiindu-se la apariția organelor de poliție, victima, ajutată de prieteni, a ajuns acasă, iar în cursul dimineții de 16.09.2007, starea sănătății sale s-a agravat, fiind transportată cu salvarea la Spitalul din Deva iar ulterior la Timișoara unde a decedat în data de 19.09.2007”, se arată în decizia instanței.

Loading...
 
 

Citește și

  • Bolnavă psihic și agresivă, Carmen Loredana Martinaş, femeia din Târgu Jiu care marți seara și-a înjunghiat concubinul, după care a incendiat apartamentul în care a comis crima, a fost trimisă la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, judeţul Timiş.

  • magdalena-serban-criminala-de-la-metrou

    Au trecut mai bine de nouă luni de când Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a şocat o ţară întreagă prin cruzimea faptei pe care a săvârşit-o. În cursul a câtorva ore, a încercat să curme viaţa unei tinere, pe care a împins-o în faţa metroului şi a ucis, în acelaşi mod, o alta femeie de 25 de ani. Magdalena a fost arestată pe 12 decembrie şi pusă sub acuzaţia de omor şi tentativă de omor, iar criminaliştii au încercat, timp de 9 luni, să afle ce s-a petrecut în mintea criminalei în acele momenhte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1