Tentativă de sinucidere live, pe Facebook. Un bărbat din Baia Mare a luat un pumn de pastile după ce l-ar fi părăsit iubita

Ultima actualizare:

    Un bărbat de 40 de ani a încercat să se sinucidă, la Baia Marefoto: ObservatorNews.ro
Un bărbat de 40 de ani a încercat să se sinucidă, la Baia Marefoto: ObservatorNews.ro

Scene de groază joi seara, într-un cartier din Baia Mare. Un bărbat a vrut să transmită live, pe Facebook, momentul în care își pune capăt zilelor, înghițind mai multe medicamente.

Bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice pentru a-și face curaj, apoi ar fi înghițit un pumn de pastile, transmițând totul live, pe Facebook. Potrivit Observatornews.ro, bărbatul ar fi fost afectat după despărțirea de iubită. Tentativa de suicid a fost urmărită pe Internet de mama lui, dar și de prieteni, care au sunat la 112 și au cerut ajutorul echipajelor medicale și ale poliției.

"Astăzi (ieri n.r.), 02 decembrie, la ora 18.04, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că un bărbat ar fi avut intenția de a se sinucide la domiciliul său de pe bulevardul Independenței din municipiu. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din Mureș, care a declarat că ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi ingerat mai multe medicamente. Bărbatului i-au fost acordate îngriji medicale de către un echipaj SMURD și ulterior a fost transportat la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului".

Un alt bărbat din Olt a încercat să se sinucidă în timp ce transmitea live pe Facebook

Joi, 2 decembrie, în presă a fost semnalat un alt caz de tentativă de sinucidere live, pe Facebook. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Olt, care a fost salvat de poliţişti, după ce aceştia au fost sesizaţi la 112 de o persoană care a observat intenţia bărbatului. 

Poliţiştii au fost anunțați la 112, la ora 18:17, că un bărbat din comuna Nicolae Titulescu încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o reţea de socializare. Pentru salvarea bărbatului au intervenit poliţişti de la Secţia de Poliţie Rurală Perieţi. Agentul şef principal a sărit gardul locuinţei bărbatului şi a reuşit să-l salveze împreună cu doi cetăţeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net