Tenorul s-a sinucis că a aruncat banii pe o casă cu defecte?

Ultima actualizare:

    † Octavian Dumitru era la un pas să-şi vândă casa
† Octavian Dumitru era la un pas să-şi vândă casa

Doliu la Opera Română din Iași. Octavian Dumitru (34 de ani), unul dintre cei mai apreciaţi solişti, și-a pus capăt zilelor, aparent fără motiv. Iubita lui l-a găsit duminică, spânzurat, în balcon, cu un cablu metalic.

Tânărul nu a lăsat nici un bilet de adio și i-a șocat pe apropiați cu gestul său. Lucra la Operă de 11 ani, câștigase numeroase premii și era foarte apreciat. Colegii spun că este exclus ca Octavian să-și fi luat viața din cauza lipsei banilor. Pe lângă salariul pe care îl încasa ca tenor, 2.100 lei lunar, tânărul primea bani și din activitatea pe care o desfășura la secretariatul instituției de cultură.


    Foto: Andreea Baciu
Foto: Andreea Baciu

Apropiații spun însă că Octavian era supărat, de ceva vreme, după ce fusese păcălit cu o casă pe care o cumpărase, în octombrie anul trecut, pentru el și iubita lui. A plătit 47.000 de euro, dar ulterior a observat că locuința avea mai multe nereguli, inclusiv la izolație, și nici nu era racordată la toate utilităţile. Dezamăgit de achiziția făcută, Octavian a scos casa la vânzare, însă evaluatorii i-ar fi spus că nu valorează cât a dat pe ea. A găsit, până la urmă, un cumpărător, la un preț mult mai mic, dar acceptase și urma să semneze actele ieri. Deși s-a consumat mult din cauza problemelor cu casa, nimeni nu înțelege de ce și-a luat viața chiar cu o zi înainte să vândă casa. Trupul său a fost depus în foaierul Teatrului Național din Iași, unde, rând pe rând, prietenii, rudele și familia au venit ieri să-și i-a rămas bun. Artistul va fi îngropat miercuri în cimitirul din Galați, orașul în care s-a născut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net