Taximetriştii protestează în Bucureşti

Ultima actualizare:

Taximetriştii cer Primăriei Capitalei majorarea tarifelor şi suspendarea dispeceratelor autorizate să funcţioneze în Bucureşti, ale căror tarife nu sunt avizate, informează realitatea.net.

Este vorba aici despre companiile din Ilfov, care operează şi pe raza Capitalei. Aceştia au intrat pe piaţă cu tarife mici de 1,39 lei/km şi 1,40 lei/km, ceea ce altor companii nu le convine, pentru că strică piaţa.

„Susţinem un dispecerat cu tarif legal împotriva celorlalte dispecerate cu tarife ilegale. Motivul acestui protest îl reprezintă ilegalitatea, dreptul de operare", a declarat vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Taximetriştilor Independenţi, Gabriel Stăvilaru.

Cei de la Next Taxi subliniază faptul că dispeceratul lor are un tarif legal avizat de 1,77 lei/km şi că nu-şi poate vinde serviciile, din cauza tarifelor mai mici neavizate.

Liderii taximetriştilor estimează că la protest se vor strânge în jur de 200 de şoferi. Protestul este programat pe parcursul a trei ore, între 12.00 şi 15.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net