Tatăl Aurei Ion, indignat de tragedia de la Siutghiol: ''Tot pilotul va fi scos vinovat''

Aura Ion şi-a pierdut viaţa în accidentul din Apuseni

aura ion apuseni
Aura Ion şi-a pierdut viaţa în accidentul din Apuseni

Valentin Ion, tatăl Aurei Ion, studenta la medicină care a murit în accidentul aviatic din Apuseni, se arată revoltat în faţa faţa tragediei aviatice de la Siutghiol, din judeţul Constanţa.

Nu a trecut niciun an de la accidentul în care fiica lui, Aura, şi-a pierdut viaţa în avionul pilotat de Adrian Iovan, tatăl acesteia face acuzaţii grave la adresa autorităţilor, scrie ziarulring.ro.

Tatăl studentei moarte este de părere că autorităţile nu îşi asumă responsabilitatea pentru erorile comise.

Valentin Ion

Valentin Ion

''Autorităţile nu sunt interesate de vieţile oamenilor", a spus Valentin Ion.

Cu privire la motivul tragediei, în urma căreia au pierit patru oameni, tatăl Aurei Ion declară: "Şi în tragedia de la Siutghiol, tot pilotul va fi scos vinovat. Şi pe Adrian Iovan l-au scos imediat vinovat. Le convine mai ales când pilotul este decedat şi nu se poate apăra. În plus, dacă ancheta ar stabili că aparatul de zbor a avut vreo defecţiune, s-ar plăti despăgubiri mai mari", a susţinut acesta pentru aceiaşi sursă citată.

Un elicopter SMURD, cu patru persoane la bord, a căzut luni după-amiază în lacul Siutghiol (judeţul Constanţa). Toţi cei patru membri ai echipajului care se aflau în elicopter au decedat.

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și