Tăriceanu, după noua propunere de premier: «E răspunsul politic la refuzul președintelui»

Ultima actualizare:

    Călin Popescu TăriceanuFoto: arhivă Click!
Călin Popescu TăriceanuFoto: arhivă Click!

După consultări cu partenerii de la ALDE și cu toți colegii din PSD, Liviu Dragnea a anunțat noua propunere de premier: Sorin Grindeanu. Imediat după terminarea conferinței de presă a liderului social-democraților, Călin Popescu Tăriceanu a ieșit și el la rampă.

"Anunțul făcut de președintele PSD Liviu Dragnea vine după îndelungi consultări. Această soluție politică la care am ajuns este răspunsul politic pe care noi am găsit de cuviință să-l dăm ca uramare a crizei politice care s-a declanșat ca urmare a refuzului neargumentat al președintelui de a o numi premier pe Sediv Shhaideh.

Este mai important să evităm adâncirea crizei politice care s-a conturat. Punem mai presus interesul țării. Vrem să fim clari cu un lucru: dacă președintele ne refuză și a doua oară, e clar că ceea ce urmărește e doar un joc de putere și amplificarea unei crize politice despre care domnia sa crede că-i aduce putere. Știm ce avem de făcut într-o asemenea situație și sper să nu ajungem la o adâncire a crizei politice", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, lider ALDE .

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net