Sylvia, topită după «Zodiacul erotic»

Ultima actualizare:

Senzuala cântăreaţa a început să răsfoiască cel mai fierbinte ghid despre zodii şi sex chiar lângă chioşcul de unde l-a cumpărat, împreună cu ziarul Click! "Uau! Este o super carte. Am deschis imediat la zodia mea, Capricorn, să văd cât de bine mă potrivesc cu iubitul meu, care e Săgetător! Cu siguranţă voi afla o mulţime de secrete!", ne-a spus, încântată, Sylvia.

În "Zodiacul erotic" găseşti, pe lângă detalii incitante despre fiecare zodie în parte, şi teste de compatibilitate din care afli cât de bine te potriveşti cu iubitul tău. Până una alta, iată ce spune astrologul american Constance Stellas, autoarea cărţii, despre lucrurile care excită fiecare zodie:

Berbec - Capul este o zonă erogenă pentru nativii zodiei. Mângâierea frunţii, joaca în păr, sărutul pe nas, masarea urechilor şi a obrajilor sunt extrem de excitante pentru Berbec.

Taur - Este dublu excitat de parfumuri dulci al căror miros poate fi asociat şi cu un gust, cum ar fi vanilia. Adoră sărutările în jurul urechilor şi pe gât.

Gemeni - Cântatul, şoptitul, râsul sau suflatul în urechi îi excită la maximum pe nativii zodiei. Parfumul de lavandă este foarte excitant.

Rac - O piele moale este extrem de excitantă pentru Rac. Frecatul burticii şi sărutarea gentilă poate fi cel mai bun preludiu pentru o noapte de sex fierbinte.

Leu - Toate aromele de citrice, cum ar fi lămâia, lămâiţa sau portocala, sunt factori majori de excitare. Completează aceste arome cu un decor roşu.

Fecioară - Guvernează intestinele, dar până acum nimeni nu a reuşit să le transforme într-o zonă erogenă. Ar fi mai bine să te concentrezi pe spate sau pe gât.

Balanţă - Au şalele sensibile, aşa că mângâie scobitura, iar motoarele sexuale vor începe să toarcă. Nu uita că Balanţa e amatoare de dulciuri.

Scorpion - Zona genitală şi fundul sunt guvernate de Scorpion. Sărutatul, masatul, pălmuitul sau ciupitul acestor zone fac parte din arsenalul de făcut dragoste.

Săgetător - Îi plac mirosurile calde şi aromate. Pulverizarea de parfum de scorţişoară sau nucşoară în cameră sau pe pernă va aprinde entuziasmul.

Capricorn - Adoră aromele clasice, precum paciuli, mosc sau pin. Un loc deosebit de sensibil este în spatele genunchiului. Atinge-l acolo şi va sări pe tine.

Vărsător - Încheiturile mâinii şi gleznele sunt de obicei foarte delicate la bărbaţii şi femeile Vărsător. Sărutarea şi gâdilarea acestora îi vor face plăcere deosebită.

Peşti - Picioarele sunt cea mai senzitivă parte a corpului Peştilor. Începe să te joci "degetul mare va pleca la plimbare" şi vei elibera o cascadă de plăceri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net