Sute de oameni au plâns pentru poliţistul din coloana lui Oprea

politist_03.jpg

politist omagiat
Poliţistul Bogdan Gigină a murit în timp ce se afla în coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea
Foto: Mediafax

Aproape 300 de motociclişti au aprins lumânări şi au păstrat un moment de reculegere, sâmbătă seară, 24 octombrie, la locul unde a murit poliţistul Bogdan Gigină, care însoţea coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.

Acţiunea de comemorare a fost organizată de Comunitatea Cluburilor Moto din România, care a transmis că "evenimentele nefericite nu pot lăsa o întreagă comunitate fără reacţie", informează Mediafax.

politist_02.jpg

politist omagiat
Cei 300 de motociclişti s-au strâns la locul tragediei din Bucureşti
Foto: Mediafax

Motocicliştii s-au adunat la ora 19.00 la locul unde a fost groapa în care a căzut cu motocicleta Bogdan Gigină, acum asfaltată. Toţi au venit cu candele, pe care le-au aprins şi le-au aşezat pe trotuare, multe fiind aşezate în zona unde este şi fotografia poliţistului care a murit în timpul misiunii de escortare a coloanei oficiale a ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Motocicliştii au fost însoţiţi de poliţişti motociclişti de la Brigada Rutieră a Capitalei, care au aprins şi ei candele în memoria colegului lor Bogdan Gigină.

Unii dintre cei aproximativ 300 de motociclişti prezenţi la acţiunea de comemorare au turat motoarele, apoi a fost păstrat un moment de reculegere.

Motocicliştii i-au adus astfel un ultim omagiu "omului şi motociclistului Bogdan Gigină", în lumina sutelor de lumânări aprinse la locul accidentului, de unde după aproximativ 20 de minute s-au retras în linişte.

politist_01.jpg

politist omagiat
Deşi a trecut aproape o săptămână, ministrul Gabriel Oprea nu a scos nici un cuvânt despre moartea poliţistului care îl însoţea
Foto: Mediafax

Tot sâmbătă, a avut loc o acţiune a bicicliştilor în memoria lui Bogdan Gigină. Bicicliştii au aprins şi ei lumânări pe strada Ştirbei Voda, la locul accidentului, şi au păstrat un moment de reculegere. Ulterior, aceştia au trecut pe la sediile Brigăzii Rutiere a Capitalei şi Ministerului de Interne.

O altă acţiune este anunţată, pe reţelele de socializare, pentru duminică, ora 14.00, în zona Fântânii de la Universitate.

Loading...

Citește și

  • gabriel oprea politist bogdan ginina

    Noi mărturii halucinante au apărut în cazul polițistului care a căzut cu motocicleta în groapă, în timp ce îi deschidea drumul ministrului de interne Gabriel Oprea. Potrivit unor surse din Poliție, motocicletele nu au mai fost reparate de foarte mult timp, iar cei care investesc în piese de schimb sunt chiar polițiștii care le folosesc.

  • gabriel oprea politist bogdan ginina

    „De ce are nevoie Gabriel Oprea de coloana oficială?”, aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor. În timp ce opinia publică îi cere demisia, ministrul de interne tace mâlc, după ce un polițist care îi deschidea drumul a murit, marți (20 octombrie). La rândul său, Victor Ponta încearcă să evite întrebările jurnaliștilor cu privire la acest caz.

  • Secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor care l-a apărat pe Gabriel Oprea în cazul poliţistului mort Bogdan Gigină (28 de ani) a fost filmat în timp ce se distra la o petrecere a UNPR, partidul condus de vicepremier.

  • gabriel oprea

    Un întreg val de critici a apărut pe reţelele de socializare la adresa ministrului de Interne, Gabriel Oprea, după ce poliţistul aflat în faţa "coloanei oficiale", Bogdan Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră şi-a pierdut viaţa în misiune.