Surpriza de la testul ADN: tatăl e unchiul!

unchiul.jpg

Vaslui, Banca, fetita, viol
Unchiul fetei a fost ridicat de poliţişti

Caz revoltător în comuna Banca (Vaslui)! Cătălin Baciu (34 de ani), unchiul unei eleve de gimnaziu, a fost arestat sub acuzaţia de viol şi tentativă de viol. Puştoaica de 13 ani a născut acum patru luni la spitalul din Bârlad. Probele ADN arată că tatăl copilului este unchiul copilei.

Victima este o fată sărmană, diagnosticată cu retard mintal. Familia l-a reclamat pe agresor încă din 2015, când eleva le-a povestit părinţilor că unchiul a încercat să o violeze. Fapta nu a putut fi probată, astfel că procurorii au dispus clasarea cauzei. Astă-vară, mama a observat că fiica sa, elevă în clasa a V-a, a luat în greutate, iar medicii au descoperit că e însărcinată în cinci luni. Copila a dezvăluit că unchiul a obligat-o să întreţină relaţii sexuale în repetate rânduri, ameninţând-o cu moartea dacă le va spune părinţilor. Căsătorit, agresorul profita de fiecare dată când părinţii fetei plecau la muncă, la o societate avicolă, şi o obliga pe elevă să facă sex. Bărbatul a negat din nou că şi-ar fi batjocorit nepoata, însă probele ADN au arătat că el este tatăl copilului născut la începutul anului. 

Loading...

Citește și

  • incest

    Incestul a scandalizat dintotdeauna orice societate, dar nu înseamnă că această infracțiune, pedepsită prin lege, nu a continuat să existe. Doi bărbați din Vaslui au uimit întreaga țară prin relațiile lor incestuoase, după ce și-au transformat fiicele în amante și au devenit tații propriilor nepoți.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1