«Sunt prea mici să ştie dacă au făcut sex sau nu!»

Ultima actualizare:

Scandalul a izbucnit miercuri, după ce Anca, o elevă de clasa a IX-a, a mers la directorul liceului şi i-a povestit cum a făcut sex, pe terenul de fotbal, cu doi băieţi de clasa a VIII-a. Adolescenta a spus că au filmat scenele de sex, dar era supărată după ce colegii ei de şcoală au văzut imaginile şi au început să facă glume pe seama ei. Mai mult, există suspiciunea că cei trei ar fi vândut filmuleţul porno pentru bani. Părinţii copiilor au fost imediat chemaţi la şcoală, dar au avut replici ridicole.

"Copilul meu nu ştie dacă a făcut sex sau nu. Are o vârstă foarte mică", a spus tatăl lui Alexandru, unul dintre elevii acuzaţi că au întreţinut raporturi sexuale în incinta Liceului "Henri Coandă" din Craiova. Şi mama lui Adrian, un alt elev implicat în scandalul sexual i-a luat apărarea copilului.

„Băiatul meu a venit la şcoală după ore pentru a se juca pe terenul de sport, nu pentru altceva. Tot atunci a venit şi fata. Nu ştiu cum s-a ajuns de la a se juca la aşa ceva", a spus supărată femeia.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj a demarat o anchetă la liceu, dar merge greu pentru că probele au fost şterse. Filmuleţele compromiţătoare au dispărut din telefoanele mobile ale elevilor din liceu.

"Deocamdată nu au fost găsite imaginile respective. Iniţial, elevii au recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale, însă acum şi-au schimbat declaraţia. Ba că au fost acasă, ba că nu. Elevii ar fi şi comercializat filmul respectiv. Este grav ce s-a întâmplat. În spatele lor ar fi o întreagă reţea", a spus Mihai Dragu, directorul Liceului "Henri Coandă".

Cei trei tineri vor fi duşi la psiholog, pentru a se stabili dacă au discernământ sau nu. "Putem să le scădem media la purtare la 3 sau 4, ori chiar să-i mutăm disciplinar", a mai spus Mihai Dragu. Colegii spun că Anca, tânăra implicată în scandal nu a mai venit la şcoală. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net