”Sunt în ceruri.” Decizia şocantă luată de o elevă prinsă cu ţigări la şcoală

Ultima actualizare:

    Alexandra a dispărut de acasă de frica tatălui ei
Alexandra a dispărut de acasă de frica tatălui ei

O familie din Galați trece prin momente cumplite. Fata lor de doar 14 ani a dispărut de acasă de cinci zile. Părinții nu mai știu nimic de ea, doar că pe birou le-a lăsat un bilet de adio, în care a scris că ea se află în ceruri.

”Tată, iartă-mă că te-am dezamăgit. Eu nu mai sunt, sunt în ceruri.” Sunt cuvintele tulburatoare ale unei fete de 14 ani din Galați, care de cinci zile n-a mai ajuns acasă. Potrivit celor de la Pro tv, totul a început luni, când diriginta a prins-o pe Alexandra Blaj cu țigări. A amenințat-o că  va anunța conducerea și îl va suna pe tatălui ei. Din ziua aceea adolescenta s-a făcut nevăzută. Nimeni nu mai știe nimic de ea, singura urmă lăsată fiind biletul de adio. Părinții sunt disperați, lipesc afișe în tot orașul, doar doar vor da ea. ”Stăteam în casă și așteptam să vină. Și a venit sora ei mai mare, Florentina. A intrat în casă și am întrebat-o unde-i Alex. S-a întors și a văzut un biletul. M-a terminat”, a declarat omul la Pro tv. Părinții o cheamă acasă și spun printre lacrimi că nu e problemă dacă a greșit. ”Alex, vino acasă! Te așteptăm. Chiar dacă ai greșit cu ceva, nu-i problemă”, o imploră mama, care plânge în continuu. În ultimul an, adolescenta a ajuns de multe ori la psihologul școlii, din cauza faptului că în familie ar fi existat probleme vechi. La data dispariției era îmbracată cu pantaloni albaștri, camașă albă și o geacă scurtă, de blugi, până în talie. Dacă ați văzut-o nu ezitați să sunați la 112 sau să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net