Summer Well 2015: Cum s-a distrat lumea în weekend

main_summer_well_2015.jpg

summer well 2015
Summer Well 2015 a fost un eveniment foarte apreciat de cei prezenţi
Foto Arhivă Personală

Domeniul Ştirbey, de lângă Bucureşti, a fost scena unui festival despre care organizatorii au spus că va fi unul ca o vacanţă. Şi se pare că aşa a şi fost, potrivit celor prezenţi la Summer Well 2015.

Iubitorii muzicii de calitate au avut ocazia să urmărească live la Summer Well 2015 multe nume mari ale scenii internaţionale, printre care Kasabian, The Maccabees, Quabs, Circa Waves, Foals, La Roux sau The Wombats. Organizatorii au pus la dispoziţia publicului o linie specială de transport, dotată cu autobuze ce circulau din staţia Muzeul Ţăranului Român şi până în Buftea, în staţia amenajată lângă Domeniul Ştirbey.

11865230_903040513075642_2685467692876654618_o.jpg

summer well 2015
Lumea s-a distrat până târziu în noapte
Foto Arhivă Personală

Summer Well 2015: Kasabian, de la Glastonbury la Ştirbey

kasabian.jpg

summer well 2015
Punctul culminant al ediţiei cu numărul 5 de Summer Well a fost concertul Kasabian
Foto pandutzu.com

Kasabian au fost headlinerii (ultima trupă din concert, cea care închide un festival n.r.) festivalului Glastonbury 2014, bucurându-se astfel de cea mai mare onoare pe care o poate avea o trupă britanică. Publicul Summer Well 2015 a fost se pare pe placul acestora, solistul declarând în timpul show-ului "I am godsmacked" (sunt uluit — n.r.). Spre finalul show-ului, cei de la Kasabian (foto pandutzu.com) au cântat o piesă al cărei nume este inspirat din mitologia românească — "Vlad the Impaler". "Mulțumesc fiecăruia în parte, mai ales fetelor din fața scenei", a spus Tom Meighan înainte de a cânta, la bis, un alt cover, "Praise You" — după Fatboy Slim.

Summer Well 2015: The Maccabees, preferaţii publicului în prima zi a evenimentului

the_maccabees.jpg

summer well 2015
The Maccabees au impresionat
Foto pandutzu.com

Londonezii de la The Maccabees au deja patru albume lansate. Primul single, "X-Ray", a beneficiat de o promovare intensă din partea XFM Radio, asigurându-le un turneu în deschiderea celor de la Arctic Monkeys. "Given to the Wild", al treilea material discografic al britanicilor, le-a adus o nominalizare la Mercury Awards, în categoria "albumul anului". Noul lor album, intitulat "Marks to Prove It", a fost lansat pe 31 iulie. Înainte ca The Maccabees să urce pe scenă, pe ecranele uriașe din zona de concert a fost afișat, în limba engleză, următorul mesaj: "The Maccabees au discul numărul 1 în Marea Britanie, săptămâna aceasta. Felicitări!".

Summer Well 2015: Publicul, mulţumit

summer well 2015

Cei care au participat la Summer Well 2015 au fost mulţumiţi de organizare. După cele petrecute la Robbie Williams, următorul eveniment de amploare a fost organizat la Cluj. Untold Festival a fost la înălţimea aşteptărilor şi publicul plătitor nu a fost dezamăgit. Summer Well 2015 se pare că a mers în aceeaşi direcţie, iar planograma a fost foarte bine gândită. Standurile cu băuturi răcoritoare au fost suficiente şi nu s-au înregistrat cozi, zona în care se putea mânca era amplasată la umbră, lucru foarte indicat în condiţiile în care la ora începerii spectacolului, termometrul arăta 35 de grade Celsius. Cei care nu au avut maşină au putut folosi autobuzul special, ce avea curse din 15 în 15 minute. Cea de-a cincea ediţie a Summer Well a fost un succes.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1