Sugestii de cadouri pe care să le oferi tinerilor la cununia civilă

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Pexels.com
Sursă foto: Pexels.com

Ce poate fi mai frumos decât doi tineri care doresc să-și petreacă restul vieții împreună? Căsătoria este unul dintre momentele cele mai frumoase pe care oamenii le pot trăi. Este adevărat că zilele din preajma nunții și aceasta efectiv sunt stresante pentru ambii și pentru actorii secundari, dar merită la final. Din păcate, perioada aceasta a fost destul de tensionată pentru cei care urmează să se căsătorească. Foarte mulți au renunțat la cununia religioasă și petrecere având foarte mulți invitați și neputând să se muleze sută la sută pe cerințe.

Astfel, au hotărât să facă cununia civilă și o mică masă sau petrecere restrânsă cu familia și prietenii apropiați până când lucrurile vor intra pe făgașul normal. Mulți dintre ei au închiriat diferite localuri sau restaurante unde ofițerul stării civile vine și oficiază ceremonia lăsându-i să petreacă în intimitate alături de cei dragi. Dacă te afli printre invitații la un astfel de eveniment și nu știi ce să le oferi tinerilor, te ajutăm noi. Nu este nevoie să vii cu bani ca la nunțile românești, dar un cadou de casă nouă este bine gândit. Iată sugestiile noastre:

Electrocasnice

Tinerii când aleg să facă nunta de cele mai multe ori au în plan să-și cumpere o casă împreună, dacă nu au făcut-o deja. Majoritatea sunt la început, așa că este bine să le vii în ajutor. Un aspirator performant sau un espressor pentru cei care iubesc cafeaua de calitate sunt sugestii pe care ai putea să le iei în considerare.

Dacă sunteți foarte apropiați și știi ce-și doresc ai putea să iei legătura cu alți prieteni și să luați împreună televizorul smart de care au tot vorbit în ultima vreme. Cu siguranță este mai scump, dar împreună cu alții puteți face echipă oferindu-le ceva de care să-și aducă aminte de voi toată viața.

Decorațiuni și nu numai

Românii iubesc porțelanurile și apreciază obiectele din cristal. Un set de pahare pentru vin alb, roșu sau șampanie din cristal veritabil reprezintă un cadou prețios și rafinat. Un set de tacâmuri roz sau aurii vor completa minunat mesele celor doi, iar vesela într-o culoare uni care să poată fi asortată ușor este o altă idee de cadou. Dacă știi că le place brânza și toate  variațiile ei, ce zici de o pereche de platouri din lemn sau din marmură pentru aranjarea brânzeturilor? Cu siguranță vor fi folosite și apreciate!

Oferă și altceva

Tu deja le cunoști personalitățile, gusturile și pasiunile, așa-i? Dacă sunt oameni creativi care iubesc natura și petrec timpul liber în drumeții pe munte, departe de oraș, ai putea să le faci cadou un coș de picnic pentru… profesioniști. Sunt foarte multe variante în online din care poți alege, care includ tacâmuri, șervete, caserole pentru alimente și păturică pentru amenajarea unui picnic de vis. Un cort pentru două persoane este o altă idee de cadou, mai ales dacă știi că merg des cu cortul în weekend.

Dacă iubesc muzica, adoră jazzul și apreciază istoria în toate formele ei, s-ar putea să-i cucerești cu un pick-up retro cadou. De asemenea, pune pe listă și un echipament de soundbar pentru cei care știu că muzica ascultată la maximum aduce prietenii alături.

Nu te grăbi să le cumperi cadoul. Analizează-ți bugetul, dar achiziționează la final un lucru pe care să-l oferi din toată inima viitorilor miri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net