Studenţi, iată ce vă aşteaptă în Regie!

Ultima actualizare:

    Club Maxx. Unul dintre cele mai vechi cluburi din Regie (deschis acum 20 de ani) vă aşteaptă cu  animatoare fierbinţi şi băuturi la preţuri  promoţionale (5 lei) în fiecare seară de vineri
Club Maxx. Unul dintre cele mai vechi cluburi din Regie (deschis acum 20 de ani) vă aşteaptă cu animatoare fierbinţi şi băuturi la preţuri promoţionale (5 lei) în fiecare seară de vineri

Pe locuri, fiţi gata, start! La 1 octombrie începe anotimpul petrecerilor în campus. Complexul studenţesc Regie se pregăteşte să-şi primească „bobocii” în anul universitar 2012-2013. Click! vă spune ce posibilităţi de distracţie aveţi aici.

„Veteranii" din Regie au o vorbă: nu lăsa nici un weekend să treacă fără să mergi la chef. Anii de facultate ţi se vor părea mai frumoşi.

Peste 20 de cluburi şi terase se vor „bate" în petreceri tematice şi distracţii la preţuri studenţeşti.

Unul dintre cele mai frecventate localuri din campus, clubul Blue, îşi va redeschide porţile vinerea viitoare cu o faţă nouă.

Clubul va fi deschis doar pentru cei din campus, iar accesul se va face doar în baza carnetului de student.

În fiecare seară de marţi se va putea consuma bere la preţuri promoţionale, iar miercurea va fi seara dedicată fetelor.

Celebra trupă de striptease masculin Taboo Boys va face spectacol pentru studentele din campus.

În fiecare seară de joi veţi putea da din cap pe ritmuri hip-hop, iar în weekend animatoarele clubului vor încinge atmosfera pe muzică de club.

Şi asta nu e totul. În luna februarie, un alt local îşi va deschide porţile. Clubul „One" va funcţiona pe amplasamentul fostului club R2, primul construit în capusul Regie.

„Va fi un local din categoria premium în care vor fi invitate să cânte trupe cunoscute de la noi şi din străinătate şi DJ de primă clasă. Localul va găzdui şi prezentări de modă", ne-a spus Ninel Dănilă, administratorul clubului.

Terase şi cafenele

Mon Cafe

Mon Cafe
Mon Cafe

Un local elegant în care, spune lumea, găseşti cea mai bună cafea din oraş. Studenţii care vin aici apreciază sortimentele de cafea Illy şi ciocolata caldă, dar găsiţi fără probleme şi răcoritoare, şi bere. Pre­ţurile cafelei: între 6 şi 8 lei.

Pub 18

Pub 18
Pub 18

Un loc ideal pentru servit masa. Pub 18 este o terasă la care poţi mânca o pizza de calitate (11-17 lei), mititei delicioşi (2,6 lei) şi salate de toate felurile (11-17 lei). Berea care însoţeşte mâncarea se vinde cu preţuri cuprinse între 4,8 şi 10 lei.

Trattoria 20

Trattoria 20
Trattoria 20

E o terasă care face livrări de mâncare şi la domiciliu, aşa că, dacă ţi-e lene să cobori din cămin, poţi să suni să ţi se aducă de-ale gurii. Pizza costă între 11 şi 33 de lei, berea e între 4 şi 12 lei, iar dacă vrei un vin îţi recomandăm vinul casei la 16 lei litrul.

Filos Pub

Filos Pub
Filos Pub

Un local în care poţi să mănânci pizza ieftină, care poartă numele unor celebri gânditori antici. „Sofocle" costă 16 lei, „Aristotel" e 16 lei, „Pericle" costă 16 lei, „Platon" ajunge la 20 de lei. Berea şi răcoritoarele se vând cu 5 până la 10 lei.

Caffe Bordo

Caffe Bordo
Caffe Bordo

Nu găseşti prea multe sortimente de mâncare, însă băutura e la ea acasă. Aici poţi fuma narghilea (10-28 de lei, în funcţie de sortiment) în timp ce navighezi liniştit pe Internet. Da, localul e dotat cu WiFi şi e disponibil tuturor clienţilor.

Club 21

Club 21
Club 21

Atmosfera pe terasă e plăcută, însă doar în zilele călduroase. Cei de aici fac livrări de pizza în campus şi se laudă că au cei mai rapizi distribuitori. Pizza costă între 10 şi 22 de lei, berea între 3,7 şi 11,5 lei, iar răcoritoarele se vând cu 4 lei.

Piranha

Piranha
Piranha

Una dintre cele mai frecventate terase, Piranha, atrage clienţii cu mâncarea sa cu specific românesc. Dezavantajul e că numărul mare de muşterii face ca orice comandă să vină greu. Cât timp aştepţi e bine să te dregi cu bere. Sâmbătă seară e concert live „Viţa-de-vie".

Roxy Pub

Roxy Pub
Roxy Pub

E mai degrabă un restaurant, decât un pub. Aici poţi să mănânci preparate variate din bucătăria românească, dar şi pizza. Preţurile sunt studenţeşti, aşa că, dacă ţi-e foame, nu te gândi de două ori înainte să iei o decizie.

Cluburi de noapte

Dumars

Dumars
Dumars

Cu o reputaţie fără cusur, Dumars îi atrage pe studenţi cu intrare gratuită (în baza carnetului de student), animatoare sexy, prezentări de modă, petreceri tematice. Pentru rezervări nu se percepe nici un fel de tarif.

Princess

Princess
Princess

Localul e cunoscut pentru petrecerile la care sunt invitate fotomodele de primă mână din România. Intrarea pentru studenţi e gratuită până la miezul nopţii, iar distracţia e condimentată cu recitaluri susţinute de artişti români şi străini.

ONX Club

ONX Club
ONX Club

Dacă ai talent la cântat, atunci ONX e locul în care ar trebui să-l exersezi. Clubul organizează seri de karaoke unice, dar şi petreceri private. De asemenea, petrecerile cu tematică din cursul săptămânii îţi pot aduce băuturi gratuite, promoţii şi premii.

Le Studio Club

Le Studio Club
Le Studio Club

Programul pentru următoarele zile e gata: în această seară ai parte de muzică live, sâmbătă e petrecere mare, marţi e seara berii, miercuri e seara muzicii vechi, iar joi e timpul să-ţi depăşeşti limitele la o partidă de karaoke.

Vanity

Vanity
Vanity

Un loc perfect pentru distracţie, atât ziua, cât şi noaptea. Are o suprafaţă de 2.000 mp şi aici găseşti un club de noapte, frecventat de studenţi şi nu numai, un restaurant, o piscină şi o cafenea. Dacă vrei să mănânci ceva bun, atunci acesta e locul potrivit.

Blue Club

Blue Club
Blue Club

Clubul se relansează peste câteva zile. Localul va fi accesibil exclusiv studenţilor (în baza carnetului de student). Aici vor fi petreceri tematice în fiecare zi a săptămânii, iar în weekend se va putea asculta cea mai bună muzică disco a prezentului.

Sport şi jocuri

IDM Club

IDM Club
IDM Club

E un loc foarte căutat de studenţi pentru jocurile de bowling şi biliard. Adesea, IDM găzduieşte campionate de bowling. Tarifele variază între 30 şi 100 de lei pe oră, la bowling, şi între 7,5 şi 25 de lei pe oră, la biliard.

Sport Arena

Sport Arena
Sport Arena

Situată în incinta Universităţii Politehnica, baza sportivă Sport Arena e dedicată studenţilor care vor să practice sporturi în timpul liber. Aici găsiţi un teren de minifotbal (80 lei ora), unul de fotbal (100 lei ora), două terenuri de baschet/tenis (60 lei ora).

Texas Club

Texas Club
Texas Club

Biliard (12-21 lei ora), bowling (30-65 lei ora), tenis de masă (10-15 lei ora), snooker (18-25 lei ora), darts (1 leu fisa), jocuri electronice, toate sub acelaşi acoperiş. Cocktailurile se vând cu 11,8-13,2 lei, răcoritoarele cu 4,2 lei, iar berea e între 4,8 şi 12,4 lei.

Playground Paintball Club

Paintball Club
Paintball Club

Situat pe Şos. Grozăveşti nr. 84, parcul de distracţii în aer liber e ideal pentru o partidă de paintball cu colegii. Primiţi echipament de „joacă" şi plătiţi în funcţie de câte bile cu vopsea trageţi (25 de bani bucata).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net