A strâns 500.000 de euro din exploatarea unei singure prostituate

8-act-vila-proxenet.jpg

Vila proxenetului, construită într-o zonă exclusivistă din Galaţi
Foto: adevaraul.ro
Citeste tot despre: 

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Neculai Sefer (38 de ani) la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru proxenetism.

Instanţa a confiscat în folosul statului 532.204 de euro şi 1.800 de lire sterline de la proxenet, menţinând sechestrul asigurător asupra unei vile pe Faleza Dunării, cu o suprafaţă de 146 de metri pătraţi, a unui autoturism marca Volkswagen, a unui autoturism marca BMW seria 7, dar şi asupra sumei de 133.000 de euro. Toate aceste bunuri au fost obţinute din exploatarea sexuală a  unei tinere, încă din perioada adolescenţei, scrie adevarul.ro.

 Proxenetul face parte din grupul interlop Sefer, ai cărui membri sunt specializaţi în traficul de carne vie, dar sunt implicaţi şi în înşelăciuni prin metoda „Accidentul”, contrabandă cu ţigări şi tâlhării. În acest caz, Neculai Sefer a fost acuzat că a strâns o jumătate de milion de euro din exploatarea unei prostituate de lux, pe care a plasat-o câtorva persoane bogate din Anglia, în perioada 2009-2013. 

 

Loading...