Strănepoata Regelui Mihai a împlinit un an. Poze superbe cu familia fostului principe Nicolae

Ultima actualizare:

    foto: Instagram.com
foto: Instagram.com

O fetiță cât un ghemotoc, toată numai un zâmbet, îmbrăcată în rochiță albă, de prințesă, în fața unui tort cu cifra unu. Este vorba despre strănepoata Regelui Mihai, fiica fostului principe Nicolae, care a cucerit Internetul cu drăgălășenia ei. Pe 7 noiembrie, micuța a avut prima ei aniversare.

"Acum un an, viața noastră s-a schimbat. Eu și soția mea, Alina-Maria de Roumanie, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, pe fiica noastră! La mulți ani Maria - Alexandra!", a scris fostul Principe Nicolae pe Instagram, în dreptul unor fotografii superbe cu fetele lui. 

Strănepoata Regelui Mihai s-a născut pe 7 noiembrie 2020

Pe 8 noiembrie, fostul Principe Nicolae anunța, bucuros, că a venit pe lume fiica lui și a Alinei Binder. „Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, se arată într-un document oficial, postat de prințul Nicolae al României.

Prințul Nicolae al României mai are o fetiță de 5 ani, din relația cu Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care s-a luptat ca micuța ei să aibă un tată și în acte. Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia pe 27 mai 2019, iar din acela moment nepotul Regelui Mihai şi-a asumat toate responsabilităţile în calitate de părinte.

Citește și:

Prinţul Nicolae al României și-a botezat fetița. Imagini emoționante cu strănepoata Regelui Mihai

Cine este socrul fostului principe Nicolae. Tatăl Alinei Binder are o istorie interesantă

Ce spune Nicolae al României despre relația tensionată și împăcarea cu familia regală

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net