Prinţul Nicolae al României și-a botezat fetița. Imagini emoționante cu strănepoata Regelui Mihai

botez-printul-nicolae.jpg

Ceremonia de botez a micuței Maria-Alexandra
FOTO: Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului

Ceremonie emoționantă sâmbătă, 23 ianuarie, la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş. Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, şi soţia sa, Alina-Maria, şi-au botezat fetiţa, pe micuța Maria-Alexandra.

Atât Nicolae al României şi soţia sa, cât şi naşii micuţei Maria-Alexandra au venit îmbrăcaţi în costume populare, scrie Adevarul.ro. Slujba de creştinare a fost condusă de către ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, cu care Nicolae al României are o relaţie specială de prietenie.

botez-nepoata-regele-mihai.jpg

Nicolae al României şi soţia sa (foto stânga), îmbrăcaţi în costume populare
FOTO: Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului

Slujba a început după prânz şi a ţinut aproape o oră, iar la fericitul eveniment au fost prezente doar câteva persoane apropiate familiei. Alina-Maria, soţia lui Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a născut-o pe Maria-Alexandra pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05, la Spitalul Polizu din Capitală.

Vezi video pe www.adevarul.ro

principele_nicolae.jpg

Micuţa Maria-Alexandra s-a născut pe 7 noiembrie 2020
Foto: David Nivière

Strănepoata Regelui Mihai s-a născut pe 7 noiembrie 2020

Pe 8 noiembrie, fostul Principe Nicolae anunța, bucuros, că a venit pe lume fiica lui și a Alinei Binder. „Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, se arată într-un document oficial, postat de prințul Nicolae al României.

Prințul Nicolae al României mai are o fetiță de aproape 5 ani, din relația cu Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care s-a luptat ca micuța ei să aibă un tată și în acte. Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia pe 27 mai 2019, după ce Nicoleta Cîrjan a acceptat să facă două teste de paternitate, așa cum și-a dorit ea. Din acel moment, nepotul Regelui Mihai şi-a asumat toate responsabilităţile în calitate de părinte.

Citește și:

Ce a primit de Crăciun mezina Principelui Nicolae. Poză superbă cu strănepoata regelui Mihai și părinții ei

Principele Nicolae al României: «Sper că venirea copilului ne va reapropia de Familia Regală »

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1