Strănepoata Regelui Mihai a împlinit 5 ani. Mesajul emoționant al mamei ei, fosta iubită a Principelui Nicolae

Ultima actualizare:

    Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care a avut o relaţie cu fostul Principe al Românieifoto: Instagram
Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care a avut o relaţie cu fostul Principe al Românieifoto: Instagram

Fetița recunoscută de Principele Nicolae în urmă cu doi ani a crescut și a împlinit 5 anișori. Femeia care l-a făcut pentru prima oară tată pe urmașul Regelui Mihai, Nicoleta Cîrjan, a marcat pe Facebook, ziua de naștere a micuței sale.

Fostul Principe Nicolae al României s-a căsătorit cu Irina Binder și are și o fetiță împreună cu aceasta,însă prima oară a devenit tată în urma relației cu brașoveanca Nicoleta Cîrjan. Fiica lor, micuța Iris Anna, a împlinit 5 ani.

Brașoveanca Nicoleta Cîrjan face parte din staff-ul actualului primar al Brașovului, Allen Coliban, încă din campania electorală. Aceasta a marcat ziua fetiței sale inclusiv pe Facebook, unde a publicat o imagine de la ziua ei. ”9 Februarie 2021. 5 ani de când sunt privilegiată să cresc. Să mă cresc pe mine, să o îngrijesc și să o iubesc pe ea. La mulți ani, minunea mea! Ești așa de faină, iar eu sunt cea mai norocoasă din lume să fiu mămica ta! Copiii au fost cei mai fericiți. Părinții i-au lăsat la poartă, eu am trecut cu bine testul de animatoare petrecere de grădi”, a scris Nicoleta pe contul personal de Facebook.


    Micuța Iris Anna a împlinit 5 anifoto: Instagram
Micuța Iris Anna a împlinit 5 anifoto: Instagram

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, şi-a recunoscut paternitatea după un test ADN, în luna mai 2019. "În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată. Din dorința expresă de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect", a fost declaraţia lui Nicolae. 

Principele Nicolae și-a recunoscut copilul după teste de paternitate

Nicoleta Cîrjan a rămas însărcinată cu Nicolae în 2015, în timpul desfășurării unui tur pe bicicletă prin România. Fostul Principe a refuzat însă acceptarea copilului și i-a cerut Nicoletei un test ADN. "27 mai 2019. O zi care chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării. Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna", a notat fosta iubită a lui Nicolae pe contul ei de Facebook. Tânăra a explicat că, de fapt, iniţiativa celor două teste de paternitate i-a aparţinut. "Într-un final am reuşit să ajungem la un consens şi anume să realizăm testele ADN, două, aşa cum am cerut eu. Le-am făcut pe amândouă la Bucureşti, la sfârşitul anului trecut. Rezultatul a fost pozitiv aşa cum nu m-am îndoit nicio clipă. Am un singur regret în această privinţă şi anume că mama mea, care s-a stins din viaţă în urmă cu patru luni, nu a apucat să trăiască această recunoaştere şi totodată curăţarea reputaţiei mele foarte pătată în ultimii ani", a spus Nicoleta, la momentul respectiv, într-o intervenţie telefonică la Pro Tv.


    Principele Nicolae și actuala lui soție, Alina Binderfoto: Instagram
Principele Nicolae și actuala lui soție, Alina Binderfoto: Instagram

Principele Nicolae mai are o fetiță, de această dată cu soția lui, Irina Binder. Nicolae al României a anunțat, tot pe Facebook, că Maria-Alexandra s-a născut în 7 noiembrie, la ora 20.05, la Spitalul Polizu. Anunțul era însoțit de un mesaj pe Facebook în care Nicolae invoca memoria bunicului său, Regele Mihai, a cărui zi onomastică ar fi fost atunci. Principele Nicolae este căsătorit cu Irina Binder din toamna anului 2018.

Citește și:

Prinţul Nicolae al României și-a botezat fetița. Imagini emoționante cu strănepoata Regelui Mihai

Ce a primit de Crăciun mezina Principelui Nicolae. Poză superbă cu strănepoata regelui Mihai și părinții ei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net