Cine este socrul fostului principe Nicolae. Tatăl Alinei Binder are o istorie interesantă

Ultima actualizare:

    Nicolae şi Alina au apărut pe lista oficială cu participanţii la funeralii sub numele domnul şi doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Millsfoto: Click!
Nicolae şi Alina au apărut pe lista oficială cu participanţii la funeralii sub numele domnul şi doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Millsfoto: Click!

Fostul Principe Nicolae a fost un monument de durere la înmormântarea Regelui Mihai, bunicul său, iar imaginile spun mai mult decât o mie de cuvinte. Singura alinare a tânărului în aceste momente grele a fost soţia sa, Alina Maria Binder, despre care până de curând se ştia că îi este doar logodnică. Cei doi se pare că s-au căsătorit în secret. Deşi Nicolae si-a pierdut dreptul de a emite pretenţii la coroană, Casa Regală şi-a dat acordul pentru nuntă, încă de pe vremea când Regele Mihai trăia.

Principele Nicolae (32 de ani) îşi revine cu greu după vestea care a îndurerat familia regală. Sprijinul lui este soţia, Alina Maria Binder (29 de ani), care a fost alături de fostul principe încă de când s-a aflat cumplita veste, dar şi pe întreaga durată a ceremoniilor prilejiute de funeralii.    

Alina Maria Binder a lucrat la departamentul de relaţii publice a Asociaţiei Aviatorilor, condorm propriului profil de Facebook, condusă de tatăl său, Heinz Binder. Rolul asociaţiei a fost de a-i ajuta pe foştii piloţi pentru a-şi recupera de la Statul Român pensiile tăiate în timpul în care Emil Boc era premier. Chiar socrul fostului Principe, care a fost pilot timp de 25 de ani, a fost în această situaţie. Heinz Binder a reuşit, prin decizia instanţei, să-şi recupereze banii.


    Fostul Principe Nicolae a fost copleșit de emoții la funeraliile bunicului săuFoto: privesc.eu
Fostul Principe Nicolae a fost copleșit de emoții la funeraliile bunicului săuFoto: privesc.eu

Astfel, in 2013, Heinz Binder a primit, printr-o decizie a Tribunalului Bucuresti, suma de 45.096 lei (aproximativ 10.000 euro la acea data), suma care i-a fost oprita din cuantumul pensiei in perioada 2010-2012. Pensia i-a fost recalculata, începand cu 1.04.2012, la 4.750 lei (peste 1.000 euro), iar decizia a rămas valabilă şi azi, potrivit Revistei Taifasuri.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României, s-a căsătorit în secret cu Alina-Maria Binder, o tânără discretă, pasionată de aviaţie. Ea chiar a urmat un curs pentru a putea obţine un atestat de copilot.


    Alina Binder a urmat un curs de copilotFoto: arhivă personală
Alina Binder a urmat un curs de copilotFoto: arhivă personală

Soţia fostului principe a făcut Şcoala de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a terminat Colegiul Naţional I.L. Caragiale. Ulterior, a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA, potrivit datelor publicate pe contul personal de socializare.  

Alina Binder a devenit cunoscută odată cu relaţia pe care a avut-o cu Sebastian Blaga, fiul politicianului Vasile Blaga, fost ministru de Interne. Alina Binder are un frate, Mihai, care lucrează pentru Microsoft, părinţii celor doi fiind Rodica şi Heinz Binder.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net