Stelian Tănase face grevă pentru că nu şi-a primit salariul

Citeste tot despre: 

Jurnalistul a refuzat să mai apară în emisiunea „Tănase și Dinescu“ de pe 3 februarie din cauză că nu şi-a primit banii de la Realitatea Media.

Tănase, coprezentator al emisiunii „Tănase şi Dinescu", alături de Mircea Dinescu spune că nu şi-a primit leafa pentru cele 32 de episoade din serialul „București și Secretele" pe care le-a realizat pentru postul de știri, potrivit Paginademedia.ro.

Din acest motiv, Stelian Tănase a decis să-și ia un concediu pe perioada nedefinită sau, mai precis, până când aceste probleme vor fi rezolvate. „Am plecat în vacanță și când o să fie nevoie de mine cu siguranță o să mă mai invite", a declarat Stelian Tănase pentru Paginademedia.ro.

Jurnalistul spune că a încercat de mai multe ori să-şi recupereze banii dar a fost amânat. „Mă amână, mă plimbă, că mai vedem. Și atunci am decis să-mi iau o vacanță. Era și normal pentru că nu am mai avut vacanță de ceva vreme. Situația este grea pentru toată lumea în presă și pot să înțeleg asta, nu trăiesc pe altă planetă, dar le dau timp să mai reflecteze. Am plecat în vacanță și când o să fie nevoie de mine cu siguranță o să mă mai invite", mai spune Tănase.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1