Sport extrem. S-a plimbat şi s-a filmat pe turnul înalt de 256 de metri!

sport_extrem.jpg

marius, turnul cet targu jiu
Marius, un băiat mereu la înălţime
Foto: Facebook / Nikolai Ismail

Curaj şi nebunie la un loc! Un tânăr din Cluj - Napoca s-a urcat pe turnul fostei Centrale Electrice de Termoficare (CET) din Târgu Jiu, cea mai înaltă construcţie din oraş (256 de metri), fără să folosească vreun element de siguranţă.

Marius, temerarul care a ajuns în vârful turnului, a filmat întreaga aventură periculoasă, scrie adevarul.ro. El lucrează ca şofer de tir şi este pasionat de sporturile extreme. „O să dedic această filmare pentru mama, pentru tata, pentru fratele meu, pentru prietena mea şi pentru toate neamurile ei invidioase”, spunea Marius în timp ce se afla pe turnul CET din Târgu Jiu.
„Sunt şofer pe tir de la 19 ani şi mă aflu non-stop pe drumuri. Ştiu că să urc este opţional, iar să cobor este obligatoriu. Am căutat tot timpul să fac ceva ce nu poate face oricine. Sunt om liber şi îmi place doar aventura, la maximum”, zâmbeşte tânărul.

Citeşte întreaga poveste şi vezi video pe adevarul.ro!

 

Loading...

Citește și

  • Flaviu Cernescu, practicant de slackline (sport care constă în sărituri pe o chingă suspendată la o anumită înălţime), şi-a trecut în cont o nouă ispravă. La Partoş (judeţul Alba), el a dormit împreună cu un prieten, tot acrobat, la înălţime.