Spitalul Municipal Cluj-Napoca va deveni unitate Covid, decizie luată de Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a decis, luni seară, ca Spitalul Municipal Cluj-Napoca să devină unitate Covid, dat fiind numărul mare de pacienţi internaţi în ultima perioadă. N Îultimele 24 de ore au fost confirmate 69 de noi cazuri, numărul total al persoanelor infectate de la debutul pandemiei ajungând la 4.495.

”În condiţiile creşterii majore din ultima perioadă a numărului de internări cu patologie COVID-19, la nivelul judeţului Cluj, pe baza datelor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat astăzi Hotărârea nr. 49 privind introducerea Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca în categoria unitate sanitară pentru preluarea şi tratarea pacienţilor pozitivi la COVID -19”, a transmis, luni seară, Prefectura Cluj.

Conform hotărârii CJSU Cluj, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca va lua toate măsurile de pregătire, reorganizare şi funcţionare pentru a deveni, în cel mai scurt timp posibil, spital de Faza II pentru evaluarea şi tratatarea pacienţilor pozitivi la COVID-19, după finalizarea procedurilor legale specifice în vederea autorizării sanitare.

În ultimele 24 de ore în judeţ s-au confirmat 69 de cazuri de infectare, numărul total al cazurilor de la debutul pandemiei ajungând la 4.495, potrivit news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net