Soţii Macron plătesc averi ca să arate bine

4_pozamare1515.jpg

Preşedintele Emmanuel Macron s-a aflat ieri la Bucureşti pentru aproape 10 ore
fotografii: David Muntean, AFP, Inquam Photos

Să fii preşedintele Franţei nu e treabă uşoară. Numai în ultimele trei zile, Emmanuel Macron a vizitat trei ţări, a purtat discuţii oficiale, a fost implicat în negocieri delicate, zâmbind în acelaşi timp relaxat şi afişând un aer de vacanţă. Totul a fost posibil cu ajutorul machieuzei personale, pe care o plăteşte regeşte.

Dacă vi s-a întâmplat să admiraţi tenul perfect bronzat şi lipsit de riduri al preşedintelui francez, trebuie să ştiţi că ”vinovată” nu e doar moştenirea genetică. De faţa lui Emmanuel Macron (39 de ani) se ocupă o specialistă recrutată de soţia preşedintelui, fosta profesoară de teatru Brigitte Macron (64 de ani), cea care se îngrijeşte, de altfel, şi de garderoba celui mai important om din Franţa.

 

Recent au ieşit la iveală costurile cu această machieuză pricepută, iar electoratul a fost îngrozit. Jurnaliştii de la publicaţia franceză “Le Point” au descoperit că administraţia prezidenţială a cheltuit nu mai puţin de 26.000 de euro pentru machiaj şi tratamente cosmetice, în cele trei luni de când Emmanuel Macron este preşedinte. Mai mult decât a cheltuit la vremea lui Nicolas Sakozy pentru aceleaşi servicii. Fostul preşedinte îi tăia o factură de 8.000 de euro lunar machieuzei sale, Marina Michenet.

De la câştigarea alegerilor, în luna mai, preşedintele Emmanuel Macron a achitat două facturi pe numele Natacha M. expertă în machiaj. O notă a fost de 10.000 de euro şi cealaltă de 16.000 de euro. Gurile rele spun că în „pachetul” serviciilor de înfrumuseţare a intrat şi machiajul Primei Doamne, Brigitte Macron. Aceasta a apelat la injecţii cu botox în faţă, acid hialuronic în buze şi la implanturi în pomeţi pentru a păcăli vârsta. Cochetă şi elegantă încă de pe vremea când preda dramaturgie, Brigitte Macron are extensii de păr, cheltuie sume mari pe tratamentele cosmetice de înfrumuseţare şi a făcut în trecut inclusiv o corecţie de piramidă nazală. 

 

 

Loading...

Citește și

 • carmen iohannis brigitte macron tinute designer vestimentar

  La prima vizită în România a lui Emmanuel Macron, toţi ochii au fost aţintiţi asupra cuplului atipic pe care şeful statului francez îl formează cu Brigitte, soţia sa mai în vârstă cu 25 de ani. Prima doamnă a Franței a făcut însă o figură frumoasă. Ea a ales culoarea albastru închis pentru ținuta compusă dintr-o rochie scurtă și un blazer cu fermoar şi a reuşit să obţină laude pe toată linia. La polul opus, a fost însă Carmen Iohannis şi rochia ei cu decupaje, pe care nici măcar zâmbetul de milioane nu a salvat-o de la critici.

 • iohannis, macron

  Nici dacă le măsurau nu le-ar fi ieșit atât de bine. Cele mai îndrăznețe soții de președinți s-au întâlnit la București joi, 24 august, în cadrul vizitei-fulger a lui Emmanuel Macron, și au făcut concurs de minijupe.

 • brigitte macron, desislava radeva

  Bulgaria era pe lista președintelui francez imediat după vizita în România. Brigitte și Emmanuel Macron se află în aceste momente la vecinii noștri, la o întâlnire cu președintele Rumen Radev și cu soția acestuia, Desislava Radeva.

 • emmanuel macron

  Să fii președintele Franței nu e treabă ușoară. Numai în ultimele trei zile, Emmanuel Macron a vizitat trei țări, a purtat discuții oficiale, a fost implicat în negocieri delicate, zâmbind în același timp relaxat și afișând un aer de vacanță. Totul a fost posibil cu ajutorul machieuzei președintelui, plătită regește.