Soția lui Sorin Grindeanu iese la atac: «Nu mai vreau să tac. El e un om responsabil»

mihaela_grindeanu.jpg

mihaela grindeanu
Mihaela, soția premierului Sorin Grindeanu
Foto: Facebook

Premierul Sorin Grindeanu este unul dintre cei mai criticați oameni ai ultimei săptămâni, unul dintre cei mai huliți în Piața Victoriei sau pe străzile în care sute de mii de români au mărșăluit împotriva deciziilor guvernului pe care acesta îl conduce.

Cu toate acestea, în afară de cele câteva mii de persoane care s-au strâns în fața Palatului Cotroceni pentru a-și arăta susținerea față de guvern, cel mai important om pe care îl are alături este soția sa, Mihaela. Aceasta a ținut să ia atitudine și, deși și-a închis contul de socializare de când soțul său a primit mandatul de prim-ministru, a reușit să transmită un mesaj de pe pagina unei rude.

"Deoarece am luat decizia, pentru binele familiei mele, de a-mi bloca contul de Facebook, voi folosi această metodă pentru a vă transmite un mesaj personal! Poate greșesc făcând publice aceste rânduri, poate voi fi condamnată și blamată de mulți care le vor citi! Dar nu mai pot să tac! Nu vreau să mai tac! Soțul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat și susținut de mulți oameni! A ajuns să fie acuzat de susținere a corupției, să fie acuzat de minciună și de intenții ascunse! A ajuns prim-ministru al României pentru că i-au cerut colegii de partid și nu pentru că a avut el intenții sau ambiții ascunse! A primit această funcție cu dorința clară de a face bine! A plecat de lângă familie, de lângă prieteni, de lângă oamenii care îl susțineau, convins că poate ajuta România! 

Are doi copii mici, are o familie respectată, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun că el vrea să îl distrugă! Ce om responsabil, ce tată şi-ar dori să îţi stigmatizeze propriii copii, să atragă asupra familiei sale ameninţări şi blesteme, să le distrugă viitorul? Nu are logică!!

Va veni o vreme când nu va mai fi lângă copiii lui, când nu va putea să îi mai protejeze şi nimeni nu poate să creadă, nici măcar pentru o clipă, că nu își doreşte o ţară prosperă şi necoruptă pentru viitorul copiilor lui! Nu ştiu cine are de câştigat după toate aceste proteste, nu ştiu cine are de câştigat din distrugerea imaginii lui, a carierei lui, dar el sigur, nu are de câştigat", a scris Mihaela Grindeanu.

Soția premierului le cere tuturor contestatarilor să îl lase în pace și, chiar dacă și-ar dori să-și aibă soțul aproape, în Timișoara, aceasta nu i-a cerut niciodată să renunțe la îndatoririle sale politice.

15782813_1326296980784156_1299505529_n.jpg

familie sorin grindeanu copii
Sorin Grindeanu este căsătorit şi are doi copii
Fotografii: Facebook
"Nu i-am cerut să se întoarcă lângă familie, deşi imi doresc din suflet să ne recuperăm liniştea. Dar, în acelaşi timp, îmi doresc să fie lăsat să demonstreze tuturor celor care nu cred în el, că e un om capabil, că are intenţii bune şi că poate duce la bun sfârşit un program din care românii au numai de câştigat! Să îl ajute Dumnezeu!! unt gândurile, grijile şi convingerile mele şi am simţit nevoia să le transmit în speranţa că unii vor încerca măcar să îl reanalizeze pe omul Sorin Grindeanu şi faptele lui! Mulţumesc anticipat tuturor care, deşi nu pot să fie de acord cu mine, nu vor considera necesar să înjure sau să blesteme vreun membru al familiei mele! Multumesc!", și-a încheiat mesajul nevasta primului-ministru.
Loading...
 
 

Citește și