Soţia lui Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, s-a stins din viaţă

Ultima actualizare:

    Daniel Barbu a fost ministru al Culturii în perioada 21 decembrie 2012 - 12 decembrie 2013Foto:Agerpres
Daniel Barbu a fost ministru al Culturii în perioada 21 decembrie 2012 - 12 decembrie 2013Foto:Agerpres

Senatorul PNL şi fostul ministru al Culturii, Daniel Barbu trece prin momente cumplite. Soţia acestuia s-a stins din viaţă ăe 6 martie, din cauze necunoscute până la această oră.

Violeta Barbu, soţia fostului minstru al Culturii nu a fost niciodată implicată în politică. Filolog şi politolog, Violeta Barbu a fost cercetător ştiinţific la  Institutul de Istorie "Nicolae Iorga" care funcţionează pe lângă Academia Română.

Daniel Barbu este un istoric român, senator de Bucureşti din partea PNL, fost ministru al culturii în perioada 21 decembrie2012 - 12 decembrie 2013. Daniel Barbu a activat ca muzeograf în cadrul Muzeul de Istorie şi Artă al Municipiului Bucureşti, din 1981 până în 1986, la Oficiul pentru patrimoniul cultural. Între anii 1987 şi 1998, a fost cercetător ştiinţific, la fostul Institut de Studii Sud-Est Europene al Universităţii din Bucureşti, actualmente Academia Română. Conferenţiar universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative a Universităţii din Bucureşti, 1993 - 1996.

Din 1997 a fost numit printr-un ordin de ministru al ministrului învăţământului, profesor de ştiinţă politică la Universitatea din Bucureşti. În 1999, prin alt ordin al ministrului educaţiei naţionale, a fost numit conducător de doctorat în ştiinţe politice, şi confirmat în 2007 de ordinul ministrului educaţiei, cercetării şi tineretului.

Ştire în curs de actualizare 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net