Soţia lui Cioabă, săltată de poliţişti

sighisoara3433.jpg

Sighișoara, însoțită de soțul ei, a fost dusă la audieri
Foto: Inguam

Sighişoara, soţia autointitulatului rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a fost ridicată, miercuri, 13 septembrie, de către poliţişti în urma percheziţiilor făcute la locuinţa familiei, din Sibiu, și dusă la audieri.

Femeia este acuzată că a făcut evaziune fiscală prin firmele pe care le conduce. Mai exact, ar fi colaborat cu firme ale romilor din Strehaia, de la care ar fi luat facturi în valoare de 20.000 de lei despre care anchetatorii susţin că sunt fictive. ”Am cumpărat nişte marfă şi au venit şi la noi. Eu nu am nici o treabă, numai soţia. Ea este învinuită că a colaborat cu aceşti oameni. Dacă au colaborat două firme de ţigani, există suspiciunea că ţiganii au fraudat statul. Aşa înţeleg ei să facă circ”, a declarat Dorin Cioabă, care a precizat că cele două firme ale nevestei sunt în faliment de zece ani, procedura fiind aproape finalizată. De aceea, la domiciliul lor nu au fost găsite documente.

 

loading...
Loading...

Citește și

  • regele Dorin Cioaba faliment, avere Dorin Cioaba, perchezitii familia Cioaba

    Dorin Cioabă este rege pentru comunitatea romă doar cu numele. Situația sa financiară nici nu se apropie măcar de cea a unui suveran care deține acest titlu. Nu se știe ce a făcut cu averea primită de la tatăl său, Florin Cioabă, nu se descurcă deloc în afaceri, iar creditorii îi bat la ușă.

  • regele cioaba perchezitii, evaziune fiscala Dorin Cioaba

    Autoproclamatul rege al romilor, Dorin Cioabă, e vizat de procurori într-o anchetă de proporții într-un caz de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 5 milioane de euro. Polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la Sibiu, la locuința lui Cioabă, dar și la alte zeci de adrese din opt județe și din municipiul București.