Sosia lui Adele vine în România. Iată unde o poți asculta live

adele.jpg

Trupa tribut Skyfall vine din Italia pentru a interpreta cele mai cunoscute piese ale artistei britanice Adele
Foto: Getty

Fanii celebrei artiste britanice Adele vor putea să asculte live cele mai iubite melodii ale vedetei internaționale, interpretate chiar de una dintre cele mai cunoscute trupe tribut din Europa, «Skyfall», din Italia. Evenimentul va avea loc la Berăria H, iar fanii localului, dar și ai artistei se vor bucura de muzică live și vor putea fredona îndrăgitele hituri ale lui Adele.

Miercuri, 22 ianuarie, va avea loc un super concert tribut Adele. ”Hello”, ”Rolling in the Deep”, ”Someone like you” sunt doar câteva dintre piesele care se vor auzi pe scena Berăriei H.
Band-ul italian Skyfall a pregătit un show autentic, care ne va introduce în lumea lui Adele. Berăria H e locul perfect unde fanii artistei se pot bucura de muzica ei, interpretată de trupa tribut Skyfall.

 

 

Accesul în sală se poate face începând cu ora 19, iar show-ul va începe la ora 21. În fiecare miercuri, la Berăria H te bucuri de cele mai fidele interpretări live ale artiștilor preferați din toată lumea. Astfel că, în fiecare miercuri, localul a pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. 

De unde poți cumpăra bilete

Biletele pot fi cumpărate ONLINE de aici:
yellowtickets.ro (https://www.yellowtickets.ro/bilete/adele-tribute-concert-tribute-nights)
iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-adele-tribute-concert-tribute-nights-48483/)
bilete.ro (https://www.bilete.ro/adele-tribute-concert/)
Biletele în format FIZIC se găsesc aici: în magazinele Flanco, InMedio și Germanos, de la Berăria H, de la intrare, în seara evenimentului.
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1