Șoseaua de centură a Sucevei, lăsată în beznă de patru hoți

Ultima actualizare:

    Așa arată stâlpii distruși de infractoriFoto: monitorulsv.ro
Așa arată stâlpii distruși de infractoriFoto: monitorulsv.ro

Episod incredibil în nordul țării! Un tronson important din Centura Sucevei, între sensul giratoriu cunoscut drept Zidul Morții și comuna Pătrăuți, a rămas pe întuneric, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Motivul? Un individ a sustras aproape 200 de acumulatori care alimentau stâlpii de iluminat. Hoțul a distrus nu mai puțin de 30 de stâlpi de pe șosea, în tentativa de a lua acumulatorii și a-i comercializa. Fiecare stâlp are șase acumulatori, astfel că prejudiciul creat este de aproximativ 240.000 de lei, scrie monitorulsv.ro. Paguba ar fi însă mult mai mare, întrucât au fost distruse și alte componente importante ale sistemului de iluminat.

Administratorul şoselei de centură, Secția de Drumuri Naționale Suceava, a sesizat Poliția, imediat după ce muncitorii au constatat comiterea furtului. Oamenii legii au izbutit să-l identifice destul de repede pe autorul infracțiunii - un tânăr în vârstă de 28 de ani, care a acţionat pe parcursul mai multor nopţi.

Poliţiştii au găsit deja o parte dintre acumulatorii furați la un centru de colectare a fierului vechi şi o parte la domiciliul suspectului din comuna Șcheia. Acesta vânduse componentele furate la  preţuri de nimic, de sute de ori mai mici decât valoarea lor. Ancheta efectuată arată că tânărul n-a acționat singur, ci a fost sprijinit de trei complici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net