Soluție de curățare, vândută drept alcool sanitar în șase farmacii din Constanța! Ce amenzi au primit

solutie-spirt.jpg

Soluție de curățare vândută drept spirt
O farmacie din judeţul Constanţa vindea, în cele şase puncte de lucru, soluţie de curăţare drept alcool sanitar
Foto: Poliția Română
Citeste tot despre: 

Situație revoltătoare în Constanța! O farmacie din județ vindea, în cele şase puncte de lucru, soluţie de curăţare drept alcool sanitar. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au dat amenzi de 57.000 de lei.

În zilele de 30 şi 31 martie, poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, cu sprijinul inspectorilor D.G.A.F.P. Constanţa, au făcut verificări la şase puncte de lucru ale unei unităţi farmaceutice din judeţul Constanţa, cu privire la respectarea normelor referitoare la comercializarea produselor de protecţie împotriva COVID-19. Au fost identificate 581 de sticle (290,5 litri) de soluţie de curăţare, care era comercializată drept alcool sanitar, potrivit news.ro.

Amenzi de 57.000 de lei

Mai mult, poliţiştii au descoperit 21 de cutii cu mănuşi, în valoare de 2.100 de lei, care erau expuse spre comercializare fără a avea afişat preţul de vânzare, precum şi 179 de sticle (89,5 litri) cu lichid dezinfectant pe a căror etichetă nu era specificat termenul de valabilitate. 
Oamenii legii au aplicat şase amenzi, în valoare de 57.000 de lei, şi au confiscat bunurile, evaluate la aproximativ 13.000 de lei.
 

Loading...

Citește și