Şofer reţinut de poliţiştii ilfoveni după ce a reuşit să încalce aproape toate regulile de circulaţie

hot-masina1.jpg

barbat retinut politisti ilfov
Bărbatul a fost reţinut joi pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov

Un ilfovean a săvârşit mai multe infracţiuni rutiere într-un timp record. În două luni, bărbatul a reuşit “performanţa” de a comite nu mai puţin de 10 infracțiuni la volan.

Bărbatul oprit de patru ori în trafic de poliţiştii ilfoveni avea permisul de conducere anulat, circula cu un autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi a refuzat de fiecare dată prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei din sânge.

index.jpg

barbar terinut sofer politisti ilfov
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov

Din fericire, acesta nu mai reprezintă un pericol pe drumurile publice. Bărbatul de 48 de ani a fost reţinut ieri pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov şi urmează să fie dus în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Are zece infracţiuni la regimul rutier

În perioada 12 septembrie – 13 noiembrie, cel în cauză a fost depistat de patru ori de polițiștii rutieri, în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice, fără respectarea prevederilor legale, săvârșind 10 infracțiuni, respectiv 2 de punere în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, 4 pentru conducere cu permis anulat și 4 pentru refuzul prelevării mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei din sânge, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ilfov.

 

loading...
Loading...

Citește și