ŞOCANT! Un copil de 7 ani acuză că a fost violat de un adult în toaleta şcolii

Citeste tot despre: 

Părinţii unui copil de 7 ani au reclamat la poliţie faptul că fiul lor, în vârstă de 7 ani, a fost violat în toaleta internatului Şcolii Generale „Ştefan cel Mare" din Alexandria, transmite Mediafax. Poliţiştii şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au declanşat o anchetă în acest caz.

UPDATE: Poliţia Teloerman a anunţat azi că nu se confirmă acuzaţiile de viol, precizând că medicii legişti au investigat copilul şi au stabilit că nu are leziuni specifice unei agresiuni sexuale. De asemenea, au fost analizate înregistrări video ale camerelor de luat vederi din incinta şcolii şi nu au fost identificate persoane sau activităţi suspecte în intervalul orar în care s-ar fi putut produce fapta. Cercetările vor fi continuate, iar copilul va fi supus şi unei expertize psihiatrice.


Copilul i-ar fi povestit iniţial bunicii sale ce s-a întâmplat, aceasta i-a anunţat pe părinţi, care au mers imediat la Poliţie şi au depus o plângere.

"Avem o sesizare după ce copilul s-a plâns familiei că a fost violat de o persoană adultă în toaleta internatului şcolii. Poliţiştii au început verificările în incinta şcolii unde se reclamă că a avut loc infracţiunea, iar copilul a fost expertizat, dar medici legişti spun că deocamdată nu se pot pronunţa dacă a fost sau nu viol. Va urma o nouă investigaţie medicală, mai amănunţită şi o sa stabilim dacă a avut loc infracţiunea sau nu", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1