Şocant! Doi tineri din Strejnic, opriţi în trafic şi bătuţi crunt pentru că au ridicat praful pe stradă

bataie-tineri-strejnic.jpg

Scandalagii înconjoară maşina
Doi tineri au fost bătuţi de un grup de beţivi în mijlocul drumului
foto: captura Facebook

Doi tineri din Strejnic (Prahova) au fost bătuţi cu bestialitate de un grup de indivizi care consumau băuturi alcoolice în mijlocul străzii. Motivul pentru care este şocant. Maşina în care se aflau a ridicat praful pe stradă şi acest fapt a deranjat petrecăreţii. Scandalul a intrat în atenţia poliţiei care a deschis dosar penal pentru distrugere, loviri și alte violențe.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţăîn localitatea prahoveană Strejnic. Cei doi tineri se plimbau cu maşina mamei unuia dintre ei prin sat. La un moment dat, un grup de bărbaţi care se cinsteau în faţa unei case din comună au sărit în stradă şi au făcut semn şoferului să oprească. Bătăuşii le-a reproşat celor doi că ridică praful de pe stradă cu maşina.

 Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a coborât din autoturism, însă acest gest era să-i fie fatal deoarece a fost lovit cu bestialitate de unul dintre scandalagii. Apoi şi şoferul a fost bătut. Cu ultimele puteri cei doi tineri reuşesc să urce în maşină, iar şoferul porneşte în trombă. Acest fapt i-a înfuriat tare pe agresori, iar unul dintre aceştia a spart stopul maşinii cu piciorul

Tânărul care se afla pe locul din dreapta, cel care a fost lovit primul, se află internat în spital cu o fractură de maxilar.  

După ce au fost loviți, cei doi tineri au mers direct la poliție. Polițistul de serviciu a chemat o ambulanță pentru pasagerul rănit și a stabilit ca victimele să depună marţi o plângere.

Agresorii au fost deja audiaţi. Poliţia a deschis dosar penal pentru  distrugere, loviri și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Trei dintre agresori au primit şi amenzi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Loading...

Citește și