Șocant! 40 de cai legaţi, care par maltrataţi, filmaţi pe marginea unui lac de lângă Techirghiol

cai_captura_adevarul.jpg

Caii sunt legați pe marginea lacului Zarguzon
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Imagini şocante în Constanţa! 40 de cai legaţi, care par maltrataţi, bătuți și slab hrăniți au fost filmaţi pe marginea pe marginea lacului Zarguzon, de lângă Techirghiol.

Oamenii au tras un semnal de alarmă și cer autorităților să resolve cât mai repede situația animalelor. Imaginile cu cei 40 de cai legaţi au fost postate pe Facebook şi se cere intervenţia DSVSA Constanţa pentru salvarea lor, scrie adevarul.ro.

”Este evident că niciun ONG din România nu poate prelua 40 de cai! Este clar o problemă pe care trebuie să o gestioneze şi să o rezolve statul român. Haideţi, vă rog, să facem sesizări către DSVSA Constanţa”, este mesajul postat pe pagina Asociaţiei Kola Kariola, alături de imaginile cu caii. 

Asociaţia Kola Kariola precizează că clipul video a fost preluat de pe pagina oficială a rapper-ului Puya: „Am primit clipul ăsta de la o persoană care m-a rugat să o ajut să facă situaţia cât mai cunoscută. În Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon, peste 40 de cai sunt ţinuţi legaţi în frig şi în mizerie, fără mâncare şi mulţi dintre ei se îmbolnăvesc şi mor. Autorităţile n-au făcut nimic până acum, dar poate dacă distribuim cât mai mulţi o să se sesizeze cineva şi o să-i ia de acolo, de unde sunt condamnaţi la moarte sigură”. 

 

Citește și: 

Căţelul maltratat în Sălaj a ajuns în Anglia

S-a înființat Poliția Animalelor! Vor fi 488 de polițiști și 88 de medici veterinari în uniformă

Loading...
 
 

Citește și

  • Pisica izbită de tocul ușii a fost salvată

    Adrian, un tânăr de 24 de ani din București care trăiește în Suceava este cercetat de poliție pentru infracțiuni de violență în familie, uciderea animalelor cu intenție, fără drept și rănirea și schingiuirea animalelor. Ce a făcut barbarul? Nu a fost suficient că și-a atacat nevasta ci a vrut să-i dea și o lecție: a ucis cu sânge rece o pisică, a agresat grav alta și a înjunghiat un câine.

  • Incredibil! Robin, un animăluţ de numai 30 de centimetri, a supravieţuit după ce capul şi trupul său fragil au fost complet străpunse de două săgeţi ucigaşe. Salvatorii nu îi dădeau nici o şansă că va trăi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1