Șoc și groază la mall! Un bărbat a căzut de la etajul unui complex comercial din Timisoara și a murit

mall-timisoara.jpg

Mallul din Timisoara era plin la ora tragediei
Tragedia a avut loc la o oră când complexul comercial era plin cu oameni care se refugiaseră din cauza căldurii
Foto: tion.ro
Citeste tot despre: 

”S-a auzit buf și a rămas nemișcat”. Așa descriu martorii scenele terifiante petrecute luni în mallul din centrul Timișoarei. Era trecut de orele prânzului iar complexul comercial era aprope plin de oameni care se refugiaseră din cauza căldurii.

Incidentul s-a petrecut luni în zona intrării din dreptul scărilor rulante scrie tion.ro. Bărbatul, povestesc surse de la fața locului, ar fi căzut de la ultimul etaj până în zona magazinelor de la demisol. Un martor le-a povestit membrilor echipei de intervenție că a văzut victima, în vârstă de 63 de ani, aruncându-se în gol din apropierea scărilor rulante. Alt martor a venit cu o declarație și mai șocantă: el le-a povestit polițiștilor că bătrânul s-a urcat pe balustradă, a stat câteva secunde și s-a lăsat să cadă în gol. Bătrânul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar medicii au efectuat aproximativ 50 de minute manevre de resuscitare. În cele din urmă bărbatul a fost declarat decedat Polițiștii timișeni vor începe o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul a căzut sau s-a aruncat în gol. Potrivit primleor informații din anchetă, victima s-a născut în județul Cluj, însă avea domiciliu la Timișoara. Polițiștii timișeni au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru ucidere din culpă

 

Citiți și

 

Mall-urile s-ar putea redeschide din 15 iunie. Ce spune ministrul Economiei

 

Cinci oameni la spital, după ce mall-ul din Sibiu a fost evacuat din cauza unui miros ciudat. S-au aplicat sancțiuni

Loading...
 
 

Citește și

  • Record de furturi în numai câteva zile la cel mai mare mall inaugurat de curând în Capitală.

  • Bărbatul care şi-a pierdut viaţa la locul de muncă executa lucrări pe şantierul Sun Offices, o clădire de birouri adiacentă centrului comercial Sun Plaza. Reprezentanţii mall-ului spun că acesta şi colegii lui au încălcat normele de protecţie a muncii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1