Simulare Evaluare Națională 2021. Miercuri, elevii dau proba la limba maternă

examen-evaluare-nationala.jpg

Elevi la simulare Evaluare Națională 2021
Notele la simularea examenului de Evaluare Națională pot fi trecute în catalog doar la cererea expresă a elevului

Examenele de simulare Evaluare Națională 2021 continuă azi cu ultima probă, cea la limba maternă. Luni, 29 martie, s-a desfăşurat proba de Limbă şi literatură română, iar marţi, 30 martie, cea la Matematică.

Elevii aparţinând minorităţilor naţionale dau astăzi proba de limbă şi literatură maternă în cadrul simulării pentru Evaluării Naţionale 2021 pentru elevii de clasa a VIII-a.

Simulare Evaluare Națională 2021. Ce se întâmplă cu elevii carantinați

Elevii înmatriculaţi în unităţile de învăţământ din localităţile carantinate pot susţine examenul de simulare Evaluare națională 2021 cu prezenţă fizică, după încetarea măsurilor de carantinare, conform unui calendar aprobat de inspectoratele şcolare, dar nu mai târziu de 15 mai 2021. În schimb, elevii din zonele carantinate se vor putea deplasa la unităţile de învăţământ fără restricţii din afara localităţii carantinate, la care învaţă, pentru a participa la simularea examenelor naţionale.

Simulare Evaluare Națională 2021. Rezultate

 Rezultatele obţinute de elevi la examenul de simulare Evaluare națională 2021 sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat aceste simulări, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare. Notele obţinute la simulările naţionale nu se trec în catalog. Prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog. Rezultatele vor fi afișate pe 16 aprilie.

CITEȘTE ȘI: 

Simulare Evaluare Națională 2021. Elevii clasei a VIII-a susțin proba la Limba și Literatura Română

Simulare Evaluare Naționala 2021. Elevii susțin proba la Matematică

 

Loading...