Şi-a ucis tatăl şi bunica, apoi le-a dat foc

În miez de noapte, un incendiu a cuprins o casă din satul Luica, judeţul Călăraşi. Ceea ce părea un foc accidental s-a dovedit a fi de fapt încercarea disperată a unui tânăr de a şterge urmele a două crime înfiorătoare, care i-au şocat pe săteni. Într-un acces de furie, băiatul de 20 de ani a pus mâna pe cuţit şi a lovit în stânga şi în dreapta. Victime au căzut tatăl şi bunica tânărului, care locuiau în aceeaşi casă. După comiterea crimelor, ucigaşul a incendiat locuinţa şi s-a făcut nevăzut în noapte.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, Ramona Tudor, a declarat, vineri, pentru Mediafax că poliţiştii au fost sesizaţi în cursul nopţii, în jurul orei 01.00, de către un localnic din comuna Luica, că un tânăr şi-a înjunghiat tatăl şi bunica, apoi a incendiat locuinţa. Potrivit sursei citate, o echipă de poliţişti condusă de un procuror de la Parchetul Călăraşi a mers la faţa locului, descoperind cadavrul bărbatului de 45 de ani şi al bătrânei de 82 de ani. Reprezentantul Poliţiei a precizat că trupurile neînsufleţite au fost duse la morgă pentru necropsie, astfel încât să fie stabilită cu exactitate cauza deceselor.

Criminalul a fost prins de poliţişti, ieri, după opt ore de căutări. Tânărul a fost văzut în comuna Luica, în timp ce ieşea dintr-o casă părăsită unde se ascunsese după ce-şi omorâse rudele. Conform anchetatorilor, tânărul are antecedente penale, fiind condamnat cu suspendare pentru furt. Acum, urmează să fie dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru omor deosebit de grav.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5